Ana Rucner otkrila s kim će provesti ljeto

Foto: Facebook

POZNATA hrvatska violončelistica Ana Rucner i ovog će ljeta kombinirati posao i obitelj, a u sve će pokušati uklopiti i malo odmora.

U razgovoru s novinarima Storyja otkrila je da će sina voditi na poslovna putovanja kako bi s njim provela što više vremena, a osim što planira snimiti skladbu s pijanistom iz Londona Oliverom Poolom, namjerava ga ugostiti i na svom koncertu dubrovačkom Srđu, koji se održava prvog dana ljeta.

No, prije dubrovačkog koncerta, namjerava malo odmoriti na Pagu, a otkrila je i s kim će provesti ljeto: "Prije koncerta u Dubrovniku ću se otići malo odmoriti na Pag sa sinom, to će biti vrijeme samo za nas dvoje, jedva čekam. Darian će ovog ljeta češće nego prošlih godina biti sa mnom i na putovanjima na kojima sviram pa ćemo puno vremena provesti u ljetnim igrama i zabavi".

Tamo će ih posjetiti i bivši suprug Vlado Kalember s kojim je ostalo u odličnim odnosima.

"Vjerujem da će i Vlado doći na Pag u nekom trenutku, no, hoće li to biti dok sam ja na putu i provesti vrijeme sa sinom uživajući u ljetnim radostima ili ćemo se svi zajedno družiti, u ovom trenu još ne znam. Dariana jako veseli kad se svi zajedno zabavljamo pa ćemo planirati da neko vrijeme provedemo zajedno", govori Ana.

Pročitajte više