Aniston nakon prekida s dečkom plakala Bradu Pittu na telefon?

AMERIČKI tabloid Stars tvrdi kako posjeduje snimku razgovora kojeg su bivši supružnici Jennifer Aniston i Brad Pitt vodili prije nekoliko dana, a ticao se uglavnom njezinog prekida s glazbenikom Johnom Mayerom. Američki su mediji u nekoliko navrata izvještavali o tome kako Brad i Jennifer razvodom nisu prekinuli svoj (prijateljski) odnos, te kako Angelina Jolie ne reagira dobro na njihova druženja, ali njena reakcija još nije poznata, kao ni vjerodostojnost vijesti koja je brzinom svjetla prošla Hollywoodom.

> Mayer progovorio o Jennifer Aniston i očuvao joj imidž vodeće luzerice

Zvijezda serije "Prijatelji" doživjela je, podsjetimo, novi ljubavni krah, a njezin sad već bivši dečko John Mayer prije nekoliko dana paparazzima je nasred ulice ispričao okolnosti njihovog rastanka. "Jennifer Aniston je najpametnije i najdražesnije biće na ovom planetu. Napišite to. Prestanite samo pisati sranja i time zaluđivati ljude. Završio sam vezu jer želim biti sam. Ne želim nekome tratiti vrijeme, ako nešto s nama nije u redu", rekao je Mayer novinarima na ulici, iživciran zbog raznih napisa o njihovom prekidu.

Na vidiku nema dečka ni hit filma

Aniston uopće ne skriva da je shrvana zbog prekida, a sa svojim se bivšim suprugom, koji trenutno u Francuskoj uživa u novoj prinovi, navodno čula i proteklih godina, i to uglavnom zbog ljubavnih brodoloma. Jennifer je nedavno proglašena "najvećom holivudskom luzericom" jer je dečki mahom ostavljaju, a nezavidna situacija u privatnom životu ostavlja traga i u karijeri - već duže vrijeme nije imala zapaženu ulogu ili značajniji komercijalni uspjeh.

Ako je vjerovati tabloidu Stars, njihov razgovor uključivao je Jenniferine suze, Bradovu utjehu i - ništa više. Navodno su pričali prijateljski, bez ikakvih teorija zavjere ili namjere da obnove svoju ljubav.

M.A.

Pročitajte više