Anna Nicole kontroverzna i nakon smrti

Mađioničar Steve Wryck bio je šokiran kad ga je slavna plavokosa starleta nakon nastupa odvukla u mračni ugao i pružila mu oralni seks, dok su je u blizini čekali njen tadašnji dečko Larry Birkhead i prijatelj Howard K. Stern, koji joj je također bio ljubavnik.

"Otkopčala mi je hlače i počela mi pružati oralni seks. Kako smo na sebi imali mikrofone zbog nastupa, to se sve snimalo. Kasnije smo izašli na pozornicu i svi su nas čudno gledali, uvjeren sam da su sve čuli, čak i Howard i Larry", rekao je Wryck.

Prema Wryckovim tvrdnjama, to nije bio njegov zadnji susret s Annom Nicole. Nekoliko sati kasnije posjetila ga je u njegovoj hotelskoj sobi gdje su uživali u izuzetno grubom seksu.

"Željela je da je udaram i gušim rukama dok smo vodili ljubav. Nisam htio to raditi, nije mi bilo ugodno, ali moram priznati da mi se kasnije svidjelo. Uvijek je voljela grubi seks", rekao je Wryck, čija je afera s Annom Nicole Smith trajala nekoliko tjedana i za to ga je vrijeme ona redovito posjećivala u njegovom hotelskom apartmanu.

Foto: AFP

Pročitajte više