Ante Gotovac zaprijetio Ciganoviću: Ubit ću boga u tebi! Prebit ću te!

DRUŠTVENO komentiranje Nevena Ciganovića, koji na svom blogu vrijedno bilježi što rade poznati Hrvati i Hrvatice, naišlo je ovih dana na burne reakcije Ante Gotovca, poduzetnika čijim se životom već mjesecima bave domaći mediji. Ciganović je, naime, na svom blogu pisao o preokretima u slučaju poznate obitelji, nakon čega ga je nazvao sam Ante Gotovac i zaprijetio mu da će ga ubiti. Poznati stilist sve je prijavio policiji, pa Gotovca očekuje još jedan obavijesni razgovor.

"Ubit ću boga u tebi! Prebit ću te!", rekao je Ante Gotovac putem telefona Nevenu Ciganoviću, a ovaj ga je zbog prijetnji prijavio policiji, prenosi Tportal. Nakon što mu je stilist spustio slušalicu, poduzetnik i suprug manekenke Simone Gotovac poslao mu je SMS poruku u kojoj stoji: "Uživaj!". Ciganović je potom nazvao Simonu i obavijestio je o ponašanju njezinog supruga, na što mu je ona rekla neka slobodno nazove policiju te da ona zna kako se Ciganović u svojoj kolumni samo šali.

Kraj sapunice nije na vidiku

Gotovac dosad nije reagirao na brojne komentare u medijima, a od njegovih prijatelja doznajemo kako mu je "dosta svega". I sam je u nekoliko navrata izjavio kako misli da je medijska sapunica oko njegove supruge, kćeri i njega otišla predaleko, ali on se, po svemu sudeći, ne trudi da bi istu napokon i završio.

Podsjećamo, bračni par Gotovac u samo se dva mjeseca nekoliko puta počeo razvoditi - Simona je navodno pobjegla iz njihove kuće na Srebrnjaku (čija polovica, ustanovljeno je, i dalje pripada njegovoj prvoj supruzi), a njezina majka novinarima je ispričala više o ponašanju Ante Gotovca. "Izblamirao nas je gdje je stigao svojim ponašanjem. Ljudi su komentirali da takvo nešto još nisu vidjeli. Kada bi došao kod nas u kuću na ručak, rekao bi da je gladan i ako tog trenutka jelo nije bilo posluženo, nastala bi nervoza. Bio je nemiran, vječito šmrcajući, s nekim tipovima. Najeo bi se i legao u ljuljačku da odspava malo", ispričala je Tamara Trpkov, Simonina majka.

Posljednji se među dušebrižnicima oglasio Centar za socijalni skrb, koji je obitelj Gotovac zbog svega što se događalo u proteklim mjesecima stavio na promatranje. Ne promijene li se, navodno će ostati bez skrbništva nad kćeri Gabrijelom. Gotovčev novi potez svakako je korak bliže prema tome.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više