Antonija Blaće: S dečkom razgovaram o svadbi, ali još nemamo nikakav plan



TELEVIZIJSKA voditeljica Antonija Blaće priznala je kako s dečkom Hrvojem Brlečićem razgovara o vjenčanju. "Trenutačno još ništa ne planiramo, sve je u fazi razgovora još. Nemam vremena uz sve ove obveze. Baš sam neki dan rekla nekome, da bi to bila svadba kao u Fast Foodu, `Jel uzimaš?`, `Uzimam`, svakome po jedan sendvič i bok", rekla je kroz smijeh Antonija.

Prihvatila sam posao na radiju jer nitko do sad još nije umro od posla

Voditeljicu smo upitali kako to da se primila i mikrofona na Narodnom radiju ako je veoma zauzeta brojnim obvezama na RTL televiziji te u regionalnom reality showu Big Brother. "Prihvatila sam posao na radiju jer nitko do sad još nije umro od posla. Sviđa mi se, slično je televiziji, ali ima i jednu sasvim novu dimenziju. Tu sam početnik pa mi treba malo vremena da se izbrusim", priznala je Antonija.

Nju smo dobro raspoloženu uhvatili tijekom pauze radijske emisije dok je puštala glazbeni broj. Pitali smo je kako se snalazi, a ona nam je kroz smijeh rekla: "Kolege su mi pomagale prvi tjedan, a sad me puštaju samu da se snalazim među svim ovim silnim gumbima, da se topim".

"Horvat iz Big Brothera mi je genijalan"

Pitali smo je i kako komentira zbivanja u Big Brother kući te tko je pokupio njene simpatije u ovoj sezoni. Antonija kaže kako nema favorita te je oprezna s takvom terminologijom, ali dodaje: "Definitivno mi je drag Horvat. Genijalan je. Ima nešto u sebi, vidi se da je dobra osoba".



U Big Brother kući posljednjih nekoliko dana sve veću pažnju gledatelja privlače ljubavne romanse ukućana pa smo je kao iskusnu voditeljicu tog reality showa, u kojem je i sama sudjelovala, pitali što misli o tome svemu.

"A kako bih komentirala aktivnosti u Big Brother kući - makni kamere i vidjet ćeš da se tamo događa 90 posto stvari koje se događaju u bilo kojoj kući. Makni pročelje s prve zgrade i vidjet ćeš upravo to - netko jede, netko spava i ostalo", zaključila je.

Pročitajte više