Axl Rose, Camila Cabello, Danijela Martinović... Ovo su nove transformacije u TLZP-u

Foto: Press

Pred kandidatima showa Tvoje lice zvuči poznato je deveta epizoda, a pripreme za nove transformacije u punom su jeku. Nakon što je Mia Negovetić u prošloj epizodi pobijedila transformacijom u Damiana Davida, ovog će tjedna nastaviti s pjesmama s Eurosonga i nastupati kao Hari Mata Hari. "Jedva čekam taj nastup, veselim se, to je emotivna pjesma i mislim da će biti jako, jako zabavno", izjavila je.

Za novu ulogu priprema se i Tomislav Marić ToMa, koji će u nedjelju utjeloviti Vicu Vukova. "Mislio sam da je Jacques vokalno zahtjevan, ali Vice je zahtjevniji na nekom drugom levelu i zapravo mi malo stvara stres, ali ta pjesma je lijepa i toliko jedva čekam stati na pozornicu i izvesti je. Teško je, ali se radujem", poručuje ToMa.

Luciano Plazibat postat će Danijela Martinović

Iz ženske uloge još uvijek neće izaći Luciano Plazibat, koji već zagrijava glasnice za ulogu Danijele Martinović te poručuje: "Pripreme teku jako dobro, više se mi zabavljamo u backstageu nego što se pripremamo, ali vidimo se u nedjelju u 20.15 jer ide Danijela Martinović."

U tamburašku ulogu ući će Faris Pinjo te izvesti jedan od najvećih hitova domaćeg benda Gazde. "Pripremaju se Gazde tako da imamo jedan kaubojski romantični čin. Jedva čekam i radujem se", najavio je.

Camila Cabello, Axl Rose, Bonnie Tyler...

Javila se i Antonija Šola.

"Gljiva mi je dodijelila Camilu Cabello, na prvu mi se činilo super jer je ženska uloga, a na drugu sam shvatila da nisam toliko upoznata s tom pjesmom. Zasad ide dobro i ušla sam u njezin lik, pa sam cijeli tjedan lepršava i puna energije", otkrila je.

Antonia Dora Pleško se sprema postati Axl Rose i izvesti jednu od omiljenih balada grupe Guns'n'roses. "Želim ovo izvesti dostojanstveno i lijepo jer svi znamo tu pjesmu i svi se sjećamo tog spota, pa vas pozivam da pratite i javljate vaše dojmove", poručila je.

Među stranim izvođačima naći će se i Alen Bičević, koji će utjeloviti Bonnie Tyler, te Marija Kolb, koja će na jedan dan postati popularna Sia. Ove nedjelje gledatelje očekuje i gost iznenađenja.

Pročitajte više