Baby Lasagna o prvoj probi: Nije strašno, nisam se prepao. Ali bit ću još bolji

Baby Lasagna se nakon prve probe na pozornici u Malmöu javio u HRT-ovu emisiju Kod nas doma i rekao da je jako zadovoljan nastupom.

"Bojao sam se treme, no prvi put kad smo došli tamo, ja sam gledao - pa nije ovo uopće strašno. Gledam okolo i mislim si - ma što ovdje stane deset tisuća ljudi, nema šanse. Nisam se prepao prostora na kojem se nalazimo tako da sam i zbog toga sretan. To je dobra vijest", rekao je 28-godišnji pjevač.

"Imam još puno obaveza, ali došli smo ovdje raditi, a ne zezati se. Mislim da mi može ići još bolje, ne trebam se prepustiti živčanosti toliko koliko se prepuštam. Ali bit ću bolji", dodao je.

Podsjećamo, Baby Lasagna prošlog je tjedna s ekipom HRT-a došao u Švedsku, gdje je imao prvu probu. Pokazao je i kostim koji će nositi na Eurosongu, nešto drugačiji od onog koji je imao na Dori. Upečatljivi scenski kostimi pjevača i njegove ekipe inspirirani su hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško, koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori. 

>>Objavljen video s prve probe Baby Lasagne u Malmöu, fanovi pišu: "On mora pobijediti"

Pročitajte više