Bai Ling voli biti gola: Nisam kriva što sam zgodna i sa 42 godine!

BAI LING, egzotična kinesko-američka glumica, povela se za trendom holivudskih glumica kojima grudi izviruju iz prevelikih dekoltea, pa svaku priliku koristi da podsjeti na svoje tijelo djevojčice u 42. godini života. "Zgodna sam, lijepa sam i egzotična, pa što ako to volim pokazati?", izjavila je nedavno deklarirana biseksualka, za koju se dugo pričalo da je imala ljubavnu aferu s Angelinom Jolie.

Kasnije je to demantirala, ali je dodala da bi voljela "probati utroje" s Angelinom i Bradom. "Na snimanju filma između nas postojala je privlačnost. Njene su oči prenosile toliku seksualnu energiju da je to bilo neizdrživo. Među nama ništa fizičkog nije bilo. Puno toga se moglo dogoditi, ali nije bilo ni mjesto ni vrijeme za to. No Angelina mi je rekla da je njeno srce otvoreno za mene. Ona je baš kao ja potpuno otvorena po pitanju seksualnosti", izjavila je Bai Ling.

Deklarirana biseksualka koja želi Brada i Angelinu u krevetu

Prije 42 godine u Chengdu, Ling je rođena u obitelji Bai što u prijevodu znači "bijelo", dok Ling znači "pametan". Kad se preselila u Ameriku činila je sve kako bi postala poznata, što radi i danas. Uskoro se sprijateljila s kćeri Roda Stewarta, Alanom Kimberly Stewart. 

Nakon strastvenih veza s kineskim glazbenikom Qu Xiao-Songom i rokerom Chrisom Isaakom, zaljubila se u Backstreet Boya Nicka Cartera. Prema nekim šuškanjima čak su bili i zaručeni, međutim, Carter je demantirao glasine rekavši kako su "samo prijatelji". Nakon Cartera bila je povezivana sa sinom pjevačice Dionne Warwick, Damonom Elliottom.

D.D.
Foto: Egotastic

Pročitajte više