BB kućom zavladao mamurluk, Tamara misli da Draženu treba psihijatar

NAKON sinoćnjeg ludog tuluma, stanari Big Brothera su mamurni i umorni. BB ih je digao iz kreveta pjesmom koju su sami pjevali pokušavajući oponašati klapski stil. Hvata ih muka kada se sjete koliko moraju voziti bicikl do nove stanice. Neki su se prihvatili posla, Bojana i Radašin marljivo vrte pedale, a ostatak se tek priprema.

Odmah nakon ustajanja stanari su morali čistiti kuću nakon tuluma. Boravak je bio u groznom stanju, prvenstveno zahvaljujući Lesterovom divljanju na partyju. Njega je ujutro mučio gadan mamurluk i bilo mu je žao što se tako ponašao. Stanari su mu rekli da je u redu da se zabavlja, ali ne smije pretjerivati. Komentirali su da im je on pokvario zabavu, a najljući je bio Duško, kojeg je Lester smočio likerom. Lester je morao čistiti boravak, a Marijana i Bojana su mu pomagale.

Tamara planira provocirati Dražena ako on prvi počne

Stanari se bave i ogovaranjem Oni na luksuzu komentiraju sinoćnje goste s otpada. Bojana misli da bi Dragani mogla dati šansu, a Marijana misli da je ona "prazna". Tamari su dobri Nirmal i Horvat, a Dražena ne može smisliti. Rekla je da joj je BB sugerirao da se prema njemu ponaša kao i do sada te da mu uzvrati istom mjerom ako je krene provocirati. Misli da je njemu potreban psihijatar.

Slavica je komentirala Lesterovo ponašanje na tulumu. Misli da je on dobar dečko, ali je još uvijek mlad i lud. Nirmal je od Bojane saznao da ga je Dragana ogovarala, a Horvata je zaintrigirala Marijana. Kaže da bi volio s njom pričati da je ispita kako se razvio odnos između nje i Nemeša.

Pročitajte više