BB seksi tuširanje: Rina pod tušem proučavala Mrkvičinog "poskoka"

STANARI Big Brother kuće ove su godine nadmašili sve dosadašnje stanare svih sezona, barem što se tiče seksa, pričanja o seksu, pokazivanju tijela i iznošenju intimnih detalja iz života. Monika je od prvog dana Marku stavila kuglu oko noge, tako da on kao jedan o potencijalno najzgodnijih frajera u kući više nema šanse kod niti jedne djevojke, a Mrkvica koji je u početku bio u Elizabetinom fokusu, sad je u Rininom zagrljaju. Već danima on i Rina svima daju do znanja koliko se jedno drugome sviđaju. U jednom trenutku strasti besramno su poseksali ispod crvenog pokrivača ne obraćajući pažnju na kamere i ostale stanare.

Jučerašnje hrvanje u blatu završilo je njihovim intimnim maženjem ispod tuša u dvorištu. Naravno, Rina je jedva dočekala svojim sustanarkama Orneli, Luciji i Valeriji ispričati što se događalo ispod tuša, te komentirati "poskok" Ivana M. kojeg je pomno proučila. "Ja nisam imala nikakvu namjeru njega zavesti, štoviše, izbjegavala sam ga prvi tjedan, ali sam se počela lagano zaljubljivati", rekla je sva u zanosu Rina koja smatra da su se ona i Mrkvica našli "po karakteru", nakon čega je između njih nešto jednostavno "kliknulo".

Rina bi dala u guzu samo Christianu Troyu iz serije "Reži me"

Razvratna Rina od ulaska u Kuću ne prestaje pričati o seksu i muškarcima koji je "stalno žicaju da se seksaju u guzu". Priča o analnom seksu se razvila prije ručka, a Rina je našla za shodno nadovezati se na Martine koja je priznala kako svojem suprugu "daje u guzu jednom godišnje - na njegov rođendan". Dugokosa plavuša je zainteresirano pitala sve stanare tko je od njih probao analni seks, međutim, dobila je odgovor koji nije očekivala - nitko. Štoviše, Ornela je provalila kako ni ne zna što to znači, a Rina joj je rekla kako je njoj analni seks "ljigav i gadan". Priznala je da je Christian Troy iz serije "Reži me" jedini muškarac za kojeg bi to napravila. Kad je na kraju večeri došlo vrijeme za spavanje, Rina i njezin Mrkvica su otišli zajedno put kreveta gdje su nastavili s uobičajenim aktivnostima - maženjem i ljubljenjem do dugo u noć.

L.V.
Foto: RTL

Pročitajte više