BB stanari očajni za cigaretama i "konkretnom hranom"

KRIZA zbog nestašice hrane i cigareta unijela je nemir među stanare koji su, očajni zbog još jednog skromnog tjednog budžeta, jedni drugima počeli brojati cigarete, pa i zalogaje. Vedran se našao na udaru cimera jer je u dva dana popušio 11 cigareta, a muški dio BB Kuće, koji zbog tjednog zadatka ne smije jesti meso, sanja o konkretnoj hrani i suboti kad će se, barem se tako nadaju, konačno pošteno najesti.

Krumpir, riža i tijesto dosadili su muškarcima u Big Brotheru, a ženski dio, koji ovog tjedna smije jesti što hoće (iako zbog nedostatka novca izbor i nije bogznašto), brine se za cigarete. Senka je, naime, jako napeta zbog trenutka odluke, kad će saznati napušta li show ona ili Goran. Što zbog manjka cigareta, što zbog osjećaja da će uskoro napustiti natjecanje, postala je iskrenija, pa je Arsenu priznala da joj smeta kad izruguje njezin prepoznatljivi naglasak. "To je ka da se rugaš cilon Sinju", rekla mu je ljutito.

Uz izbačenog stanara izlazi i Mateja?

Stanari ovih dana nisu sigurni da li da se sa Senkom i Goranom trude biti u dobrim odnosima, ili da se žestoko posvađaju kako bi umanjili šanse za izlazak iz showa. Kandidat kojeg gledatelji izbace morat će, naime, jednog kolegu povesti sa sobom, a većina se stanara slaže kako će to najvjerojatnije biti Mateja. Prema njihovom mišljenju, "to bi jedino i bilo pošteno", obzirom da je u Kuću ušla naknadno, zahvaljujući zlatnoj ulaznici.

D.K.
Foto: RTL

Pročitajte više