BB Stipe djevojke udarao zbog "sitnih razmirica"

NAJVEĆI favorit Big Brothera, kako ga najčešće zovu, navodno je sklon nasilničkom ponašanju, o čemu su dva mjeseca nakon što je ušao u show za tjednik Extra progovorile Alenka Gvoić i Tihana Drmeš, djevojke koje su svjedočile mračnoj strani njegovog karaktera. Jedna je, piše tjednik, nakon intervjua počela primati prijetnje.

19-godišnja Alenka Gvoić tvrdi kako ju je Stipe Bekavac ošamario kad je imala 15 godina i pokušavala se našaliti s njim. "Bilo mi je do zezancije pa sam mu sa suvozačkog mjesta doviknula 'seljačino'. On je s društvom prolazio pješke. Tražio me s ekipom po Opatiji i kad me naposljetku našao, opalio mi je šamar i rekao: 'Hoćeš li još?'. Otišla sam prijaviti ga na policiju, ali, koliko znam, ništa mu se zbog toga nije dogodilo", ispričala je Alenka Gvoić.

Iako je ispočetka poricala da je s njim imala fizički incident, Tihana Drmeš, Stipina bivša djevojka, priznala je da se i ona našla u sličnoj situaciji. S današnjom zvijezdom Big Brothera hodala je godinu dana, a on joj je jednom, zajedno s Tonyjem Cetinskim, na pozornici otpjevao pjesmu "Samo ti".

"Ljudi često imaju predrasude o njemu zbog njegova izgleda i sporta kojim se bavi, ali on uopće nije takav", rekla je o svom bivšem dečku i dodala kaku su i danas u dobrim odnosima. Njegovi prijatelji tvrde kako je u Kuću ušao s namjerom da se "tri mjeseca ponaša onako kako bi gledatelji željeli", a zasad mu, sudeći po rezultatima nominacija i glasanja, ide više nego dobro.

D.K.
Foto: Extra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara