Video: BB gusari odlučni u povećanju kućnog budžeta

BESPARICA i nestašica hrane dosadili su BB stanarima, koji su zbog neuspješnog šoping zadatka po tko zna koji put spali na "ostatke ostataka". Novom zadatku, u sklopu kojeg se moraju odijevati i boriti kao gusari, pristupili su s nesvakidašnjim entuzijazmom, a nove su akcije, očekivano, izazvale i nove tračeve u Kući. Tko trača? Pa to barem nije teško - Senka i Vita.

Iako su se bunili protiv odluke Velikog brata da im zbog neravnomjerne raspodjele zadataka oduzme dobar dio tjednog budžeta, stanari su ostali na 50 kuna po glavi, pa se na meniju opet našla riža. "Za četvrtak imamo Rafaello", skromno je u ispovjedaonici najavio Krešo, iscrpljen od neimaštine s kojom su suočeni zahvaljujući neradu i nedovoljno dobrom timskom radu.

Upravo zato, stanari su jednoglasno odlučili kako će u novom zadatku, u kojem moraju glumiti gusare, dati maksimum. Prvi poziv na bitku označio je početak naporne misije koja je dio Kuće oduševila, dok su se neki već deklarirali kao "anti-gusari", ističući kako zbog averzije prema piratima neće utjecati na uspješnost zadatka.

Nakon kratkog zatišja, kokošinjac opet radi punom parom, a na udaru se ovog puta našla Mateja. Senki i Viti, naime, smeta njeno naređivanje, koje nerijetko prerasta u bezobrazluk, pa su je usporedili s Ivanom, stanarkom koja se upravo zbog takvih stvari prošlog petka oprostila od showa. "To jednostavno nije pristojno", zaključila je Senka, koja se, otkad je saznala da je nominirana, oprašta od stanara, jer je uvjerena da će je gledatelji u petak izbaciti.

Jedanaest stanara saznalo je i neugodnu vijest - onaj tko u petak napusti show, morat će odabrati još jednog stanara kojeg će povesti u "vanjski svijet" i tako mu uskratiti mogućnost da osvoji glavnu nagradu, koja trenutno iznosi (za ove prilike prilično skromnih) 590 tisuća kuna.

D.K.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara