BB: Komu će Senka ili Goran presuditi?

VIJEST o tome da bi netko od nenominiranih stanara u petak mogao "izletjeti" zajedno sa Senkom ili Goranom, potpuno je okupirala stanare. Goran nije pokazao pretjeranu zabrinutost zbog bremena kojega je Big Brother namijenio za njega ukoliko bude morao izabrati nekoga od svojih dosadašnjih sustanara te ga povesti sa sobom van.

Senka, uvijek u utrci s vremenom, nije čekala dulje od par minuta da izrazi svoje mišljenje. Nije ona, pojasnila je Viti, glupa pa da ne vidi moguću promjeni stanara u ponašanju prema njoj. "Da se ne začudim ovi tjedan, ako budu drukčiji prema meni, da ako budu pričale s menom, ispast će da mi se ulizivaju ili…tamo neke šprehe, neka sranja. Pa sam ja rekla da ja sad točno znam kako s ne´ko odnosi prema meni. Da ja nisam glupa", objasnila je Senka tečno i književno.

Maji-Paoli gori pod nogama

Ako je suditi po kiselom izrazu lica, Maja-Pola je ta kojoj najviše gori pod nogama. "Ako Goran bira, onda ne znam tko leti, ali ako bira Senka, ja sam vani“, prokomentirala je Maja-Paola vijest o mogućem izlasku još jednog kandidata u petak. Povjerila se zatim Martini kako su se ona i Senka jednom prilikom "zakačile" te kako ju je Senka u šali pljusnula dva puta. Maja joj je to zamjerila, no na kraju su sve, kaže, izgladile.

Senki bi se, naime, ukoliko ju gledatelji počaste s najvećim brojem glasova za izlazak, petak mogao pokazati kao savršena prilika da udalji prvu mazu BB kuće od Arsena. Iako Maja-Paola to nije službeno navela kao razlog, njezin zabrinuti pogled odaje da se plavokosa Dugorešanka možda pribojava Senkine naplate dugova. Ne tako davno, Senka, koja inače ima tu privilegiju povlačenja po Kući s Arsenom, ulovila je, naime, splitskog zavodnika i nesuđenu Međidu in flagranti, dok su na krevetu izmjenjivali toliko potrebne im nježnosti.

Martina, koja nije previše bliska Senki, kaže kako se ni u kojem slučaju ne namjerava nekome "ulizivati". "Radije da me povede ona, nego da me gledatelji nominiraju, nego da me stanari nominiraju!“, objasnila je.

Za ručicu bi mogle biti povedene i Vita ili Mateja

U igru za izbacivanje iz kuće ušle su i Mateja i Vita. Vita je, naime, kazala kako se ne bi začudila da ju Senka ili Goran u petak povedu sa sobom jer je vrlo moguće, kaže, da smatraju da je ona najmanje zaslužila biti u Kući, budući da je već jednom izbačena, a zatim "pukom srećom" vraćena natrag. Tu je i Mateja, koja je najkraće u Kući. Mateju, koja se sve češće druži s Arsenom, Senka bi mogla povesti sa sobom iz istih razloga kao i Maju-Paolu. Međutim, ako je za vjerovati Matejinoj izjavi da ona voli žene, razloga za brigu možda i nema. Mateja se već povjerila Arsenu kako misli da bi Senka mogla povesti baš nju sa sobom, jer nemaju neki odnos.

Krešo - it´s alive!

Krešo, koji bi ostanak u BB kući tijekom prvom mjeseca mogao zahvaliti uglavnom tome što je bio neprimjetan, u zadnje je vrijeme stanarima itekako odlučio dati do znanja da postoji. Primjetna je, također, i njegova sigurnost u pozitivno mišljenje koje stanari imaju o njemu. "Mene ti Arsen nikad ne bi nominirao", pohvalio se svojim dobrim odnosom s Arsenom Viti prije nekoliko dana, nakon čega je zaradio kaznu od Big Brothera jer je govorio o nominacijama. Jučer se pak Vedranu pohvalio svojim odnosom s Martinom. "Nas dvoje smo ti jako dobri, znam ja nju", kazao je Vedranu, pokušavajući mu objasniti da Martina nema ništa protiv njega. Vedran, naime, smatra kako ga Martina u posljednje vrijeme "mrzi" te misli da je to možda zbog njegove sklonosti šalama. Slavonski je mladac odlučio riskirati da upravo njega Goran u petak povede za ručicu, kazavši također Kreši kako ga Goran sve više živcira.

R.I.
Foto:RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara