Izbačene Mira i Steffani: Goran završio u tajnom dijelu kuće i sprema osvetu stanarima

Screenshot: RTL

BIG BROTHER kuću napustilo je čak troje stanara. Kuću je napustila Mirjana koja je dobila najmanje glasova publike, a napustio ju je i Goran kojeg su stanari odlučiti izbaciti tijekom javnih nominacija. Ono što ne znaju jest da on zapravo nije otišao, već je u tajnom dijelu kuće i ima poseban zadatak.

Stanari su odlučili izbaciti i Steffani.

Antonija ju je u prvom javljanju pitala tko joj je od simpatija (Ervina, Đorđa i Gorana) najdraži. "Znala sam da ćeš me to pitati, vrijeme je da Stefe ušuti", rekla je Splićanka i time uskratila Antoniji i publici odgovor na to pitanje.

Stefani i Gogo nagađaju kakvo se iznenađenje sprema. #VelikiBrat

Stefani i Gogo nagađaju kakvo se iznenađenje sprema. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 27. studeni 2015

Kuću je prema glasovima gledatelja napustila Mirjana. Nakon izlaska rekla je da je baš željela napustiti Big Brother kuću, jer joj je dosadilo.

Mirjana, izbačena si! #VelikiBrat

Mirjana, izbačena si! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 27. studeni 2015

"Tu imaš možda jednu ili dvije osobe koje su izašle i koje su bile duhovite, a svi ostali se češkaju i to je sve. Luća je bio duhovita osoba, iako me znao iritirati", rekla je.

O Zorici je rekla da će o onima s kojima je dobra pričati lijepe stvari, a o onima s kojima nije će pričati loše stvari.

"Znaš tko je iskreniji od njih svih? Rada, ona je pravi showman", istaknula je.

Potom je počela pričati o seksu.

"Oni idu onim tko nije tražio nije ni dobio. Prvi je Ervin. Ništa tu, nula bambija", rekla je i dodala da između Tine i Darka postoji samo virtualna ljubav.

Kao pobjednika vidi Radu, no svoju otrovnu strelicu bacila je upravo na nju pa će mama obitelji Vasić morati paziti da kuća blista sljedećih pet dana.  U studio su došli Luća i Đorđe, koji tvrde da se druže i nakon izlaska iz kuće.

Nakon njihovog gostovanja, krenulo je glasanje o Steffani. Za njen izlazak iz kuće glasali su gotovo svi. Sjediti je ostao samo Goran, koji je cijeli dan bio žalostan zato što Steffani želi otići.

"Iskreno, ne bih da izađe. Ali znam da je ludača i da će izaći", rekla je Zorica.

"Takav je bio dogovor, ovaj put sam ja htio sjesti", rekao je Darko.

"Mislim da trenutno nema veze tko je veći prijatelj, ja definitivno mislim da Steffi treba ostati, što će doma, tamo je svi znaju", rekao je Goran i dodao da ostali stanari nisu iskreni kad tvrde da su se ustali samo zato što poštuju njenu odluku.

Po pitanju Stefaninog izlaska, ukućani gotovo jednoglasni. #Ve...

Po pitanju Stefaninog izlaska, ukućani gotovo jednoglasni. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 27. studeni 2015

Big Brother je Zorici pružio priliku da za rođendan svoje kćeri vidi poruku svoje obitelji. U pretjerano emotivnoj snimci vidjela je kako je Kristina reagirala na poklon koji joj je poslala.

Prije glasanja za trećeg izbačenog Antonija i Sky napokon su otkrili da je izbacivanje lažno, no stanari to neće znati. Izbačenog će čekati iznenađenje. Big Brother ih je podsjetio da neki stanari već imaju bodove te objasnio da će onima koje nominiraju morati u lice zalijepiti torte. Najviše torti u lice dobio je Goran.

Da se ukućani pitaju, Goran bi večeras napustio kuću Velikog B...

Da se ukućani pitaju, Goran bi večeras napustio kuću Velikog Brata. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 27. studeni 2015

On je nakon toga napustio kuću i otišao u studio. Prije toga mu je Steffani stigla reći da je pričeka vani. Za Steffani je rekao da mu je draga od početka, ali je draga i drugim ukućanima no oni to ne smiju priznati. Stanari su to sve gledali u kući.

"Postoje neke stvari o kojima ne želim i ne mogu govoriti. To je jedan slijed od početka", rekao je o Barbari.

"Zorica je jak lik, ali s druge strane ima oštre komentare koji ne bi trebale izaći iz jedne osobe koja je profesionalac, recimo u pečenju i kuhanju šnicli koji su izašli žilavi večeras", rekao je o njoj.

Kometirao je vezu Tine i Darka, rekavši da se tu ništa ne razvija iako su svi pokušali utjecati na to.

 
Goran o Stefani, Zorici, Darku. #VelikiBrat

Goran o Stefani, Zorici, Darku. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 27. studeni 2015

Miku i Gibu je pohvalio, rekavši da su jako dobro odgojeni. "Ervin je drag momak, nećete naći čovjeka poput njega", rekao je.

Nakon što je sve prokomentirao doznao je da se vraća u tajni dio kuće, gdje ga je čekala Vesna. Big Brother mu je obećao da će tu provesti nekoliko dana te da će se osvetiti stanarima.

Pročitajte više