Lasagnina najveća konkurencija imala probu u Malmöu, fanovi: "Ovo je nešto neviđeno"

Foto: Eurovision/Instagram

Objavljene su fotografije s prve probe trenutnog favorita i najveće konkurencije Baby Lasagni.

Osoba koja će predstavljati Švicarsku na Eurosongu, Nemo, na pozornici je u Malmöu prvi put izvela pjesmu The Code. Mnoge fanove Eurosonga je ovaj outfit iznenadio, a mišljenja oko nastupa su podijeljena.

"Ovo je nešto neviđeno na Eurosongu", "Izgleda poput flaminga, ali mi se sviđa", "Ovo je tako moćno", "Pobjednik", "Ne sviđa mi se outfit previše, ali kad stane na pozornicu, izgleda predobro", "Ipak su mi Hrvatska i Italija bolje", "Ma ovo je precijenjeno", "Super je pjesma, ali preveliki hajp je nastao", neki su od komentara.

Nemo je trenutno najveći favorit za pobjedu

Švicarska je trenutno na kladionicama za Eurosong na prvom mjestu te joj daju 24 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa 17 posto šanse za pobjedu. 

Nemo će na Eurosongu otpjevati pjesmu The Code, za koju kaže da je djelomično inspirirana i stvarnim životom. "The Code govori o putovanju započetom spoznajom da nisam ni muškarac ni žena. Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla sa spoznajom da sam nebinarna osoba", kaže Nemo.

"Nevjerojatna je čast moći predstavljati Švicarsku na Eurosongu. Ova platforma nudi veliku priliku za izgradnju mostova između različitih kultura i generacija. Zato mi je kao queer osobi vrlo važno zauzeti se za cijelu LGBTQIA+ zajednicu", dodaje.

Pročitajte više