Big Brother: Marijana pokazala pjevačke sposobnosti, emotivna je zbog bebe

STANARI Big Brother kuće danas su cijeli dan imali posla s bebom. Marijana, Tamara i Soraja su oduševljene malom igračkom te se ljute na muški dio kuće koji ne reagira kad beba plače. Emocije su se posebno probudile u Marijani koja čeznutljivo gleda bebu što Nemešu nikako nije jasno. On se čudi zašto žene ozbiljno shvaćaju igranje s lutkom, odnosno zašto je tretiraju kao pravu bebu.

"Tog se ja i bojim, da se samo zabavljaš"

U jednom trenutku Marijana uzima bebu i daje je Nemešu te mu kaže da bude ozbiljan. Ona odlazi i Nemeš se igra s bebom kao s lutkom, pleše s njom na pjesmu "YMCA", miče joj ruke, zabavlja se na način na koji se ne bi zabavljao da drži bebu od krvi i mesa u rukama. Marijana se vraća i zatiče ga u nepriličnoj igri. Kaže mu da će se naljutiti na njega jer je neozbiljan. Beba počinje plakati i Marijana je brižno uzima u naručje te je hrani na bočicu. Nešto kasnije Nemeš pred pušionom tješi Marijanu i kaže joj da se samo šalio s bebom: "Ja se u kući zabavljam". Marijani se to nije nimalo svidjelo. "Tog se ja i bojim, da se samo zabavljaš", rekla mu je.

Kako bi osvježio dosadnu svakodnevicu, Veliki brat je stanarima dao novi zadatak, pjevanje na karaokama. Nastupit će u parovima i svatko će imati priliku da pokaže svoje pjevačke sposobnosti. Neki su se odmah obradovali novom zadatku, no neki i nisu bili oduševljeni. Radašin i Slavica nastupali su s pjesmom "Jedan dan života" od Lepe Brene i Miroslava Ilića. Pjesma im se jako svidjela i nisu imali problema s uvježbavanjem, jer im je odmah "legla". Pjevački par su i Ema i Nemeš koji su dobili pjesmu od Freddieja Mercuryja "Barcelona". Njih dvoje nisu baš presretni izborom pjesme. Ema nije mogla svladati tekst pjesme budući da je dio na španjolskom jeziku. Nemeš je, naravno, ljut jer mu je važno da savršeno izvede pjevački zadatak. Demonstrativno je napustio probu i izašao bijesan u dvorište. Ema je bila uporna i ostala s Tamarom u kući te marljivo vježbala tekst.

Horvat i Dule dobili najveći pljesak

Bojana, Marijana i Lester pjevali su "Super Trouper" od Abbe, a pjesma je posebno dobro "sjela" Marijani koja kao da je jedva dočekala da pokaže svoje pjevačke sposobnosti. Nikola i Tamara su dobili pjesmu "Ti si princeza" od Dade Topića i Slađane Milošević koja im se jako svidjela. U novoj interpretaciji Sony i Cher "I got you babe" su Duško i Horvat. Horvat se savršeno snašao, a Duško je očekivano nasmijavao sve oko sebe. Nakon dosta uvježbavanja, uz Horvatovu pomoć, Duško je svladao dio pjesme koji je kasnije samo ponavljao. Iako je svladao svoj dio, ipak je počeo pjevati pjesmu koju je savršeno uvježbao, "Glavo luda". "Samo u snu" Funky G-ja dobili su Soraja i Nirmal te je otpjevali od prve, bez problema i sukoba. Stanari su dobili kostime i perike et se u potpunosti uživjeli u svoje uloge. Najveći pljesak dobili su Horvat i Duško.

Pročitajte više