Bizarni TV trenutak usred tračeva o prekidu: Cheryl i Liam uživo pričali o svom žestokom seksu

Foto: Instagram/ITV

POSLJEDNJIH dana naveliko se šuška o navodnom prekidu pjevačice Cheryl Cole i njenog deset godina mlađeg dečka Liama Paynea, bivšeg člana benda One Direction. No, oni su glasinama odlučili stati na kraju pojavivši se na glazbenoj dodjeli BRIT Awards i progovorivši o - svom žestokom seksu.

 U jednom trenutku, tijekom prijenosa uživo, njihovom stolu prišao je voditelj Jack Whitehall i upitao Liama: "Kasnije izvodiš pjesmu iz filma 50 nijansi slobodniji, moglo bi biti žestoko... Postoji li sigurna riječ?", aludirajući na sado mazo navike likova iz filma.

"Ona to zna", pokazao je Liam prstom u Cheryl, a ona je odgovorila: "Nemoj prestati!"

"Kako protječe večer zasad?" upitao ih je zatim voditelj. "Zasad odlično", odgovorio je Liam, a složila se i Cheryl: "Super se zabavljamo."

Ovo je inače bilo prvo njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti otkad se prije 11 mjeseci rodio njihov sinčić Bear. 

Da je sve u redu u njihovoj vezi potrudili su se pokazati i na društvenim mrežama. Ipak, Daily Mail prenosi navode izvora bliskih paru koji tvrde da je riječ samo o predstavi za javnost i da je pitanje trenutka kad će oni konačno prekinuti.

Liam je na BRIT Awardsu pjesmu For You izveo u duetu s Ritom Orom, no nastup je djelovao pomalo hladno, tijekom izvođenja su stalno držali razmak, a na kraju su jedno drugom dali pet. Je li razlog Liamova hladnog odnosa prema Riti bila upravo Cheryl, nije poznato.

"ITV nije vidio ovoliko seksualne kemije od intervjua Piersa Morgana s Donaldom Trumpom", našalio se čak i voditelj.

Pročitajte više