Brad Pitt o (ne)plaćanju alimentacije: "Posudio sam joj 8 milijuna dolara..."

Foto: Getty Images

BRAD PITT osporava tvrdnje Angeline Jolie da nije platio značajnu alimentaciju djeci, nakon što ga je glumica javno optužila.

Odvjetnik Brada Pitta, Lance Spiegel, kaže kako je glumac posudio bivšoj supruzi 8 milijuna dolara za njezinu trenutnu kuću te platio 1,3 milijuna dolara "računa" u korist Jolie i njihovo šestero djece otkako su se razišli 2016. godine. Pittov odvjetnik optužbe Angeline Jolie nazvao je "nerazumnim nastojanjem da manipulira medijima".

''Pitt ima obavezu plaćati alimentaciju. S današnjim danom (Pitt) nije platio nikakvu značajnu alimentaciju'', napisala je odvjetnica Angeline Jolie, Samantha Bley DeJean, u sudskom dokumentu u utorak.

Izvor blizak Pittu za CNN rekao je kako je tužno da netko namjerno tako predstavi situaciju, "posebno nakon što je Brad nastavio s ispunjavanjem svojih obaveza".

Embed from Getty Images

Par se razišao u rujnu 2016. godine nakon dvije godine braka. Imaju tri sina i tri kćeri, za koje je Jolie zatražila puno skrbništvo.

U lipnju je borba za skrbništvo dosegnula vrhunac, nakon što je sudac Angelini rekao da je "sud odredio kako neodržavanje kontakta s ocem može biti štetno za djecu, da su ona sigurna sa svojim ocem, ali i da je veza između djece i roditelja kritična".

Sud je tad odredio zajednički plan skrbništva za ljeto, u kojem će dio vremena djeca biti u Los Angelesu, a dio u Londonu, s Jolie kao njihovom glavnom skrbnicom.

Pročitajte više