Brat žrtve ubijene u Parizu želi da mu na pogrebu sviraju Rolling Stonesi, evo što su oni odgovorili

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEĐU žrtvama pariškog pokolja je i 41-godišnji Cedric Mauduit, državni službenik zadužen za modernizaciju regije Calvados u Normandiji.

Njegov mlađi brat Matthieu u danima nakon tragičnih događaja rekao je da je najveća strast njegovog brata bio rock and roll te da je gramofonskim pločama omiljenih bendova napunio police svog doma u Lion-sur-Meru. Stoga je apelirao da na pogrebu njegovog brata zasviraju Rolling Stonesi i David Bowie. Svoju je molbu objavio na Facebooku, a potom je ona podijeljena više od 19 tisuća puta te su je primijetili i slavni glazbenici.

Legendarni Rolling Stonesi neće prisustvovati Cedricovom pogrebu, no željeli su poslati pismo njegovom bratu.

"Dragi Matthieu, Rolling Stonesi su s tugom primili vijest o smrti tvog brata Cedrica. Činjenica da su on i drugi izgubili svoje živote u tom strašnom događaju, koji se dogodio u Parizu, gradu za koji je bend posebice vezan, posebno je poražavajuća. Svi članovi Rolling Stonesa šalje svoju iskrenu sućut tebi i svim obiteljima stradalih. Bend neće nazočiti Cedricovom pogrebu, no on i druge žrtve bit će u našim mislima i molitvama u ovim teškim danima. Pružamo podršku i ljubav tebi i svima koji su osobno pogođeni tragedijom u Parizu. Joyce Smith (u ime Rolling Stonesa).", stoji u pismu koje mu je stiglo.

Mathieu je izjavio da je zadovoljan odgovorom koji je dobio.

"Sretan sam zbog toga, jer je moj brat u mislima Stonesa", napisao je na svom Facebook profilu.

Još uvijek pokušava doći do Davida Bowieja te se nada njegovom odgovoru. 

Pročitajte više