Britney fuša za dolar više učeći djevojčice plesati kao ona

NEVJEROJATNO ali istinito, ima jedna dobra vijest o Britney Spears. Iako već neko vrijeme uči plesati skupinu djevojčica u losanđeleskom Millennium Dance Complexu, djevojčice i njihove majke i dalje neprestano hvale Britneyin rad i profesionalnost.

Na prošlom satu plesa, dvije su majke djevojčica kojima Britney drži satove plesa bile toliko oduševljene kada je Britney došla u plesni studio da su s vratiju vikale "Britney, ti si tako super!".

"Britney je tako lijepa, želim stalno plesati s njom jer je jako zabavna"

"Gotovo je nevjerojatno kako Britney kuži djecu. Moja kćer ne želi prestati plesati, samo o tome i priča. Britney ju je stvarno uspjela inspirirati da se nečime bavi", oduševljeno je pričala majka jedne male plesačice.

"Britney je tako lijepa, želim stalno plesati s njom jer je jako zabavna", rekla je petogodišnjakinja koju Britney podučava plesu.

"Britney se potrudila da djevojčicama ples postane rutina, osim toga izuzetno je profesionalna. Voli se družiti s djecom, osim toga Brit se oduvijek trudila osvježiti plesnu scenu jer je i sama zaljubljena u plesanje", rekao je Robert Baker, direktor Millennium Dance Complexa koji je oduvijek na sva zvona hvalio Britneyinu profesionalnost.

L.V.

Pročitajte više