Cijene i po 290 eura po osobi. Evo što zagrebački hoteli nude za doček

Foto: Instagram

NAKON što smo provjerili što za doček 2024. nude (i koliko to naplaćuju) zagrebački klubovi, sada donosimo isti pregled, ali iz zagrebačkih hotela.

Zagrebački hoteli, po običaju, pripremili su brojne specijalne ponude za Silvestrovo. Evo što i po kojim cijenama.

Westin

Doček Nove godine na 17. katu Westina uključuje buffet-večeru, piće dobrodošlice, izbor hrvatskih vina, čašu pjenušca te glazbeni program. Po cijeni od 160 eura po osobi. Doček je besplatan za djecu do 6 godina, a od 6 do 12 godina naplaćuje se 50% cijene. Za djecu stariju od 12 godina primjenjuje se puna cijena dočeka.

Sheraton

Po istoj cijeni, 160 eura po osobi, novogodišnji program nudi i Sheraton uz glazbenu pratnju Pamele Ramljak, Maxa Hozića i benda Andersoni. U ponudi su također buffet-večera, piće dobrodošlice te velik izbor domaćih vina.

Antunović

Hotel Antunović nudi doček po cijeni od 95 eura po osobi. U ponudi su buffet, neograničena konzumacija pića, novogodišnja tombola te glazbeni program s DJ-om ili živom glazbom.

Esplanade

Hotel Esplanade svoj doček promovira kao "najglamurozniji u gradu". 

"Novogodišnja noć u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani i otmjenom Zinfandel’su isplanirana je do najsitnijih detalja i jamči odličan provod. Od crvenog tepiha, vrhunskog pjenušca dobrodošlice s finim zalogajima, otmjene gurmanske večere od šest sljedova delicija, pa sve do provjerenog glazbenog programa uz mnogo plesa i veselja - u Esplanadi se ništa ne prepušta slučaju.

Odabir jela povjeren je iskusnoj chefici Ani Grgić Tomić koja sa svojim timom chefova za novogodišnju noć priprema selekciju najfinijih delicija - janjeći tartar s gelom od paškog sira i prahom od maslina, hlap s Oscietra kavijarom i hrskavim kadaifom, pečeni škampi s pjenom od čičoka i prženog lješnjaka, guščja jetra s umakom od porta i marmeladom od kruške te juneći obrazi s tartufima - samo su dio svečanog novogodišnjeg jelovnika. Uz to, u ponoć vas očekuje odbrojavanje uz pjenušac kao i slastan vinski gulaš za okrepu", najavljuju.

Nastupa bend Vizija, a za tu viziju ćete morati izdvojiti 290 eura po osobi.

Zonar

U hotelu Zonar organiziraju "zagrijavanje za doček", ali i doček.

Zagrijavanje za doček 2024. naziv je raskošne buffet-večere koja će se održati u nedjelju 31.12.2023. u NRG restoranu u prizemlju hotela od 19 do 22:30. Cijena večere je 60 eura / 452.07 kuna po osobi te je u nju uključen i širok izbor pića.

Nakon toga posjetitelji večer mogu nastaviti na RNB Confusion party dočeku na Mezaninu. Cijena ulaznice za goste smještene u Zonaru Zagreb iznosi 10 eura, a za vanjske goste 15 eura. A ako vas je ovo zaintrigiralo, sorry, ali rasprodano je.

 

Pročitajte više