Čivro na vrhu regionalne MTV Domaćica liste

Foto: Universal Music

MLADI i talentirani glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro, ujedno i finalist prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, svojim je debitantskim singlom dosegnuo sam vrh regionalne MTV Domaćica liste.

Zahvaljujući iznimnoj podršci fanova i glasovima publike Marin je sa svojim videospotom za "Dobro jutro svima" nakon tri tjedna boravka na listi dosegnuo #1, što je nestrpljivo dočekao i na svom Instagram-u te zahvalio fanovima na podršci! Upravo ova lijepa glazbena vijest dolazi u tjednu kada se očekuje objava singla skupine Luminize, naslova "Zašto još volim te ", u kojem je Marin gostujući vokal.

Čivro je sredinom rujna otputovao u nizozemski Den Haag, gdje Luminize, četiri energične djevojke iz Hrvatske, trenutno žive i rade na svom novom studijskom albumu.

Pjesmu "Dobro jutro svima" Marin je objavio sredinom lipnja ove godine, a napisao ju je njegov mentor u showu, Ivan Dečak. Snimljena je u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa u njihovom zagrebačkom studiju. Iza pratećeg videospota stoji talentiratni redatelj Boris Sekulić , koji je videospot zajedno s Marinom i svojim timom snimao u Zagrebu. Ulogu direktora fotografije preuzeo je Filip Tot, dok se montažom bavila Maida Srabović.

Pročitajte više