Curu nogometaša napali mačetama dok je gola ležala u krevetu, uz nju bila i beba

Foto: Facebook

EMMU HICKMAN, djevojku zvijezde Leicester Cityja, nogometaša Demaraija Graya, prestravili su napadači koji su s mačetama upali u njihov dom dok je ona u njemu bila sama s tek rođenom bebom. Napad se dogodio u ožujku prošle godine, a sad je započelo suđenje.

Nogometaš u vrijeme napada nije bio kući, a Emma i beba su spavale, prenose britanski mediji. Četiri napadača, za koje se vjeruje da su kuću pronašli zahvaljujući Google Mapsu, pobjegli su s 24 tisuće funti u gotovini i s mnogo nakita.

"Spavala sam kad je netko uletio u sobu", rekla je Emma na sudu. "Nisam znala što se događa dok nisam vidjela muškarca s nožem. Bila sam gola pa sam ostala ispod plahti. Rekli su mi da se ne mičem i pitali me gdje su novac i nakit", prisjetila se.

"Svi su imali oružje, a jedan je imao narančastu mačetu, izgledala je kao mač", opisala je. "Moj Rolex je stajao sa strane, uzeli su ga i rekli da će mi dečko kupiti novi. Bila sam prestravljena", rekla je pred porotnicima. Uzeli su i ključ Mercedesa, no kasno su shvatili da automobil nije bio u garaži.

Dvojica napadača su priznala krivnju, a dvojica negiraju umiješanost.

 

Pročitajte više