Dalibor Petko pokazao kako je izgledao s 18 nakon "nesporazuma s frizerkom"

Foto: Instagram

VODITELJ Dalibor Petko odlučio se malo našaliti na svoj račun i objavio je obiteljsku fotku koja je nastala kad je imao samo 18 godina. 

Objasnio je da se radi o fotki s vjenčanja njegove sestre Jasminke prije kojega je, kaže, imao mali nesporazum s frizerkom. 

"Ako nekog zanima kako izgledam s kovrčavom kosom... Jest da je u pitanju bio nesporazum s frizerkom i da sada znam da se to zove ‘valovi’ a ne mini val, ali što je tu je. Kolateralna žrtva bila je jedino kosa koja je puštana tijekom većeg dijela srednje škole (nismo li svi) koja je kad su se skinuli vikleri izgledala ko da je ušao Jasmin Stavros s početka karijere. Jedino mi je žao što to nisam slikao, ali dok sam gledao tu ogromnu glavu u ogledalu, odzvanjale su mi samo riječi moje majke u glavi: ‘nemoj se unakaziti za svadbu, dolazi nam sva rodbina’. Na fotki su moja teta Ljubica, neprepoznatljivi tata Štef, curly twink Petko te sestra i šogor, Jasminka i Dražen, kojima želim sretnu godišnjicu. Prvih 23", napisao je Petko uz fotku. 

Među prvima mu se u komentarima javila Mila Elegović koja mu je napisala: "Sunce slatko, pa tu si kao iz filma."

"Jedini neprepoznatljiv na fotki si ti", komentirala mu je Nives Celzijus. 

Mnogi su ga pratitelji tješili da je njegova frizura sasvim u redu. 

"Pa čist ok friz", "Frizura je ok za ono vrijeme", "Meni zgodan i takav", "Pa friz nije loš. U trendu za ono doba", "Baš ti super stoji", bili su neki od komentara. 

 

Pročitajte više