Dan ranije javili mu da svima mora dati otkaz, njegov potez vraća vjeru u ljude

Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

KORISNIK Reddita pod nadimkom shortadamlewis na toj je društvenoj mreži podijelio priču koja je mnogima vratila vjeru u ljude.

"Moram sam otpustiti čitavo svoje osoblje, javili su mi to samo dan ranije", započeo je priču. "Bio sam menadžer na jednom vladinom projektu, a na našem redovnom sastanku u četvrtka nadređeni su mi javili da nam neće produžiti ugovor i da nam je svima zadnji radni dan u petak", objasnio je.

"Sljedeći dan pozvao sam sve u konferencijsku sobu i rekao im da smo svi dobili otkaz i da nam je zadnji dan na poslu. Svima sam rekao da mi na mail pošalju svoje životopise, zatim smo ih pregledali na projektoru i ažurirali ih tijekom tog dana. Zatim sam isprintao pisma preporuke za sve radnike i ostatak dana smo ih ispunjavali. Svima sam naručio pizzu i počastio pićem u baru koji se nalazio u zgradi. Većina ljudi je imala novi posao do kralja sljedećeg tjedna", rekao je.

"Ti i cijela grupa ste veoma dobri ljudi", "Napravio si najbolje s onim što si dobio", komentirali su oduševljeni reditaši.

Pročitajte više