Danijela Dvornik o životu na otoku: Dane provodim u polju

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK inače je aktivna na društvenim mrežama, no posljednjih nekoliko dana ne dijeli objave svojim pratiteljima. U posljednjoj objavi objasnila je razloge pauze i otkrila da je doživjela nezgodu i ostala bez mobitela.

Danijela je nedavno preselila na Brač, gdje je kupila maslinik i preuređuje nekadašnju obiteljsku vikendicu u ulici nazvanoj po njenom pokojnom suprugu Dini Dvorniku. Na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija biljaka u polju, a u opisu objave pojasnila je razloge svojeg kratkog izostanka s društvenih mreža.

"Znam, nema me nešto ovdje. Radovi su se zahuktali, tako da uglavnom ove sunčane dane provodim u polju. Toliko posla ima da zaboravim na društvene mreže i mobitel (što i nije loše). Sad prije kiše koja bi nam sutra trebala stići, svi smo se dali u radove", napisala je te nabrojala biljke koje je posadila - masline, voćke i citruse.

"Uspjela sam i ove visoke gredice staviti u funkciju. Još samo treba posaditi povrće. Inače, paralelno sređujem i kućicu. Bit će to jedno samoodrživo malo imanje, struja na solarno, voda iz kišnice. Sve što se može od prirode iskoristiti", dodala je.

"Imala sam i malu nezgodu, upao mi je mobitel u gustirnu, tako da sam već imala i prvo ovogodišnje kupanje u vodi od nekih 10 stupnjeva... Ne znam kako sam ušla, ali ušla sam. Mobitel ipak nisam spasila. Vrijeme mi je za novi. Eto, sad idem na spavanac jer život vrtlarice nije lagan. Laka vam noć", poručila je na kraju Danijela koja je dobila i brojne komentare pratitelja.

"Jako lijepo", "Divota", "Oduševljena sam, plodovi će biti slatki.", "Bravo, baš pozitivno, u skladu sa prirodom", "Koja ljepota od života. Umorniji ste jer ima dosta fizičkog rada, ali zadovoljstvo je time veće", pisali su joj pratitelji.

Pročitajte više