Danijelu su skoro rasplakali, no gledatelji se ljute: "Namješteno, nisu za 10"

Foto: Facebook

KREŠIMIR SUČEVIĆ MEĐERAL i njegova mentorica Ivana Kindl sinoć su u showu "Zvijezde pjevaju" umalo rasplakali članicu žirija Danijelu Martinović izvedbom pjesme "S vremena na vrijeme" te čak pokupili i dvije desetke. 

>>>Zvijezde pjevaju: Ispali Pero i Katarina, a jedan par skoro rasplakao Danijelu<<<

No, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, dio gledatelja ipak ne dijeli oduševljenje žirija pa su se pobunili na službenoj stranici showa.

Komentare prenosimo u obliku u kojem su i napisani, bez pravopisnih intervencija.

"Ljudi moji....budite iskreni - Krešo pjeva toliko loše da je to strašno, jedino ga Ivana čupa jer ona zna pjevati, pa se cudim tim pohvalama i tom Danijelinom preseravanju....jedino je Remi objektivna što je i ocjenom pokazala. Još malo o Kreši....možda je najbolji lovac, ali to nikako ne znači da je i najoriginalniji, zapravo je najdosadniji."

"Glasanje žirija je katastrofa. To je sve namještaljka, da Krešo sa toliko falševa dobije dvije 10 je totalno sranje. Sramite se. Sve manje gledam HRT jer je stvarno sve loše, pa i ovo ste uprskali. Treba vam ukinuti pretplatu."

"Ubio je ovu pjesmu, katastrofa...recitator, ne pjevac....strasno, pjeva baladu a njise se u ritmu muzike za ples..."

"Mislim da su pretjerali s ovim desetkama... Krešo je simpatičan, no čovjek ne pjeva za desetku."

"Najviše mi je žao što barem žiri ovdje nije korektiv. Ovaj Krešo je katastrofa"

"Krešo bzvz, Ivana odlicna"

"Užas užasni... Trebali su ispasti ... Razocarala sam se u skoru i danijelu"

"Ne mogu vjerovati. Žiri zar naočigked unaprijed pokazujete da je sve namješten?"

"Kako su krenuli, još će na kraju biti pobjednici..."

"Ne vjerujem da su Hrvati bez sluha ali vidim nm dau žiriju postoje"

Ipak, bilo je i onih koji su stali u Krešinu obranu te poručili da je popularni lovac napredovao iz emisije u emisiju te da zaslužuje ostanak u showu.

"Kreso care !Predivno!"

"Bravo Krešo Google, napreduješ!"

"Ivana je super mentorica, čarobnica..."

"Pjevaju sa guštom., simpa par."

"Kreso me podsjeca iz filmova Jery Luisa...simpatican..sarmantan...Ivana je dobar mentor...ipak bravo👍Kreso za pjevanje odusevio si publiku i sire...ali i kao lovac nenadmasan si u znanju👍
Nastavicu komentar nakon zavrsetka i sveg glasanja...ipak Kreso voli te publika...zabava je ovo i treba tako bez obzira na ziri i njihove komentare...dali se nekom svidja ili ne.. ovo je show...bravo jos jednom ..kad bih mogla glasovati iz regije...ali evo i od mene glas bar ovako..👍 Bravo Ivana..bravo Kreso"

"Kako tužni komentari.... Ljudi, nije suđenje, ni predsjednički izbori - show je, zafrkancija, zabava. Opustite se, zaboga."

"Bravo Krešo! Pravi si! Daje se srcem i tijelom, guštam ga gledati i slušati. Potpuni zabavljač, a ovo je zabavna emisija, ne festival."

Inače, Krešo i Ivana su uz "S vremena na vrijeme" otpjevali i "The Lady is a Tramp". Nakon glasanja show su morali napustiti Katarina i Pero koji su zapjevali pjesmu Prljavog kazališta "Ako tražiš nekoga" te "Motore" Divljih jagoda. 

Pročitajte više