Dečko Cameron Diaz: Uzeo sam toliko kokaina da mi je kosa poispadala

PAUL SCULFOR, bivši zidar, britanski maneken porijeklom iz Essexa, javnosti poznat kao bivši dečko Jennifer Aniston i aktualni dečko Cameron Diaz, priznao je da je nekoć bio teški ovisnik o kokainu. Paul je medijima ispričao da je o drogama bio toliko ovisan da mu je, zbog njihovog pretjeranog konzumiranja, počela otpadati kosa. "S gorčinom se prisjećam vremena kada sam uzimao kokain i duboko žalim zbog toga. Između svega ostalog, zbog pretjerane mi je konzumacije počela ispadati kosa", priznao je 37-godišnji ljepotan.

"Kosa mi je počela ispadati u vrijeme kada sam svakodnevno partijao, a previše kokaina utječe na nadbubrežne žlijezde zbog čega dolazi do zastoja u rastu kose. Sretan sam što mi je naposljetku ponovno izrasla. Nisam uobražen, ali sam opsjednut svojom kosom", rekao je Paul koji se uz pomoć obitelji i njihove podrške uspješno odvikao od droga i nastavio živjeti normalnim životom. Britanska je zvijezda otkrila i gadne ožiljke na lijevoj strani tijela koje je zadobio nakon automobilske trke koja je pošla po krivu. 

"Imao sam sedamnaest godina i neki moji prijatelji su se htjeli utrkivati biciklima, a s obzirom da ga nisam imao, posudio sam automobil prijateljeve sestre. Jurcao sam za njima preko polja i nešto je gadno pošlo po krivu. Vidio sam prijatelja koji je sišao sa svog bicikla i histerično počeo mahati rukama, a drugi prijatelj, koji je sjedio pored mene, iskočio je iz jurećeg automobila. Provjerio sam retrovizor i shvatio da se zadnji dio automobila zapalio", ispričao je Sculfor.

"Otvorio sam vrata automobila i iskočio van, no moja kosa i lijeva ruka već su bile zahvaćene plamenom. U roku od nekoliko sekundi auto je naprosto eksplodirao, a kasnije smo doznali ono što nitko od nas u tom trenutku nije slutio, a to je da je u prtljažniku bila kanta benzina koja se tijekom vožnje zapalila. Na smrt sam se bio prepao, no sretan sam što sam ostao živ", ispričao je maneken.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više