Luzerici Jennifer kolegica Cameron Diaz preotela još jednog dečka

IZGLEDA da svaki imalo respektabilni holivudski muškarac koji puca na karijeru partnera neke od glumica s A liste mora proći Jennifer Aniston - barem ako je sudeći prema dosadašnjim ljubavnim brodolomima zvijezde "Prijatelja". Znamo da život Jennifer Aniston nakon Brada Pitta nikad neće biti isti, ali nakon što je komičarka Cameron Diaz uhvaćena u ljubakanju s Paulom Sculforom, bauštelcem koji se okušao i kao model reklamirajući hranu, i koji se okušao kao dečko Jennifer Aniston, možda je vrijeme da Bradova bivša prizna poraz.

Novopečeni zaljubljeni par, Diaz i Sculfor, uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti na jednoj od pješčanih plaža Los Angelesa - doslovno nisu skidali ruke jedan s drugog, a koliko su zaljubljeni od fotografa nisu skrivali. Iako su mediji nagađali kako je Aniston u Sculforu našla dostojnu zamjenu za Brada Pitta, njihova romansa ubrzo je okončana, a Jennifer Pitta nikako da zaboravi - kad su procurile prve vijesti o prinovi koju Brangelina očekuje, Aniston je navodno bila u tolikoj depresiji da joj je prijateljica Courtney Cox Arquette kupila skupocjeni Chanelov bicikl, samo kako bi Aniston skrenula misli sa svoje crne sudbine.

Jennifer Aniston i dalje na meti zlobnih jezika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paula je proslavila veza upravo s Jennifer Aniston - par je neko vrijeme odolijevao tračevima kako je "Jennifer našla zidara koji je pljunuti Brad Pitt", a Jen je svojeg novog ljubavnika hvalila na sva usta, objašnjavajući novinarima kako je nježan, romantičan i bolji u krevetu od Brada. Romansa se "zbog neslaganja karaktera" ubrzo raspala, ali zlobni komentari na Jenniferin račun su se nastavili, te iako je reciklaža ljubavnih partnera u Holywoodu uobičajena, hodanje s Jennifer Aniston postalo je najkraći put u društvo holivudskih dama.

V.V.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara