Detalji prekida Kylie Jenner i Travisa Scotta: "Već su neko vrijeme razdvojeni"

Foto: Instagram

NAJMLAĐA milijarderka na svijetu  Kylie Jenner i poznati reper Travis Scott opet su samci.

Izvori bliski bivšim partnerima kažu kako je par već neko vrijeme razdvojen su se, unatoč naporima da održe svoju vezu stabilnom, ipak odlučili za pauzu. The Blast otkriva da su Kylie i Travis prekidali i vraćali se jedno drugom u zagrljaj već nekoliko puta, tako da ni ovaj put nije sigurno da si neće pružiti novu priliku.

 "Oni se svađaju oko smiješnih stvari i Kylie je katkad sumnjičava prema Travisu. On trenutno izbacuje novi album, što mu stvara dodatan stres u životu. Travis trenutno boravi u svojoj kući na Beverly Hillsu, a Kylie mu dopušta da vidi Stormi", rekao je izvor za E!News.

Krajem kolovoza bivši par posljednji je put uočen na crvenom tepihu na premijeri Travisovog dokumentarnog filma. U filmu su prikazani najintimniji trenuci njihove male obitelji. Iako je njihova veza preko ljeta izgledala dosta stabilno, već tada su krenula nagađanja o njihovom prekidu.

Da su šuškanja oko prekida istinita, govori i to da je vlasnica Kylie Cosmetics brenda viđena kako se zabavlja sa svojom obitelji i prijateljima na vjenčanju prijatelja Justina Biebera i Hailey Bieber, no bez Travisa.

Prema izvorima bliskim paru, čini se da 22-godišnjoj ljepotici godi samački život: "Kylie je u ruci imala čašu šampanjca i u jednom je trenutku plesala sa kćeri na plesnom podiju."

Prisjetimo se, par je prije godinu dana dobio kćer Stormie, a dogovor oko njenog skrbništva nije naišao na velike probleme: "Dogovorili su se na jednako skrbništva nad jednogodišnjom kćeri", prenosi The Blast.

Pročitajte više