Dok nas smrt ne rastavi, odnosno barem sat i pol

SCOTT MCKIE i Victoria Anderson su na svom vjenčanju u Manchesteru izgledali sretno i blistavo, kao i svaki par u takvoj prigodi, te se bez problema obvezali na ljubav u dobru i zlu do kraja života... to jest, barem u sljedećih 90 minuta.

Priča o jednom od najneuspješnijih i najkraćih britanskih brakova počinje kada se mladoženja, vidno pod utjecajem alkohola, počeo drsko udvarati djeverušama svoje supruge, pišu britanski mediji. Ona to nije mogla otrpjeti pa ga je hladno pogodila pepeljarom u glavu.

Razbludjeli Scott je tada potpuno izgubio živce, podigao mladenku u zrak i bacio je iza šanka "kao vreću", ispričali su očevici. Uzvanici su pozvali policiju, ali je Scott uspio nokautirati dvojicu policajaca prije nego što je priveden.

Brak, koji je trajao kraće od nogometne utakmice, svoj je epilog odmah dobio na lokalnom sudu. Mladoženja je priznao krivnju za napad, a supruga je podnijela zahtjev za razvod braka.

"Poznavali su se svega dva mjeseca prije vjenčanja. Cijela stvar je bila velika, velika pogreška", rekao je Scottov otac za Daily Mirror.

Pročitajte više