Dok se Vatreni spremaju za utakmicu, njihove lijepe žene uživaju u Moskvi

Foto: Instagram

DOK SE naši nogometaši spremaju za najvažniju utakmicu karijere, njihove djevojke i žene uživaju u Moskvi u koju su im došle pružiti podršku s tribina. 

Budući da su njihovi muškarci zauzeti pripremama za tekmu, ove su se ljepotice morale same snaći kako bi pronašle zabavu, a kako se čini prema slikama to im nije nimalo teško palo. 

Atraktivna pravnica Adriana Đurđević dane provodi razgledavajući Moskvu s frendicama pa je tako odjevena u minicu i kockasti dres prvo skočila na jedan od stupića na Crvenom trgu, a zatim je pokazala kako uživa gledajući Moskvu s 89. kata. 

Turističkom se razgledavanju prepustila i Josipa Perišić, koja je u obilazak povela svoje dvoje djece te su zajedno pozirali ispred katedrale svetog Vasilija. 

Ivana Vida je svog mališana također izvela u grad, no čini se da se njemu baš nije svidjelo to što ga mama vodi u šoping pa je kameri okrenuo leđa. 

"Svak u svom filmu", komentirala je Ivana koja se nedavno pobunila nakon što je netko počeo objavljivati fotke malenog Davida pod krinkom službenog profila.

Franka je objavila da je, družeći se s ruskim manekenkama, završila na koncertu Guns N' Rosesa, a također je okinula jednu turističku fotku iz Moskve. 

Lijepu je Izabel, čini se, od nervoze uhvatila glad pa je objavila fotku iz jednog moskovskog restorana. 

Pročitajte više