Dok traje borba s koronavirusom, slavni Hrvati šale se po društvenim mrežama

Foto: Instagram

NAKON vijesti da je koronavirus stigao u Hrvatsku, veliki broj građana je zahvatila panika i strah od bolesti koja je dosad odnijela 2771 život.  

Neki su iskoristili priliku za dijeljenje fora po društvenim mrežama, a među njima su se našli i neki slavni Hrvati koji su se, kako navode, protiv panike odlučili boriti šalama. 

Rene Bitorajac je tako na Instagramu podijelio fotku na kojoj kroz zaštitnu masku pije pivo Corona. 

"Kažu stručnjaci da Corona prolazi kroz masku. I fakat prolazi", napisao je glumac uz fotku i u hashtagove dodao #bezpanike.

Da ne paničare, ljude je na Instagramu pozvao i Luka Bulić, i to videom. 

"Ljudi, molim vas nemojte podlijegati panici, nije nikakva frka", rekao je i prekrio lice maskom za mobitel. 

Voditeljica Marijana Batinić je pozvala fanove da s njom podijele šale o koronavirusu, a objavila je i svoju foru. 

"Koja vam je omiljena na račun korone? I jeste li zabrinuti?" napisala je i u hashtagovima pozvala ljude da se humorom bore protiv panike. 

"Potvrđen koronavirus kod prvog pacijenta u Hrvatskoj, naručili smo ga krajem svibnja", bila je njena fora. 

Njeni su pratitelji podijelili i nekoliko vlastitih fora, a čini se da joj nitko nije zamjerio što se šali s tim. 

"Sreća da je virus kineski, kaj bi tek bilo da je original", "Međugorje obavještava turiste iz Kine i Italije da je Gospa trenutno u Sarajevu", "Nekada si kihnuo da sakriješ da si prdnuo, danas moraš prdnuti da sakriješ da si kihnuo", bili su neki od komentara. 

Marijana je na storyju podijelila još jednu foru iz rodnog Splita.
Sveopće panike dotaknuo se i Neven Ciganović koji je objavio fotku praznih polica u trgovini uz komentar: "Građani Hrvatske ozbiljno su se pripremili za Korizmu." Na fotku je dodao emotikon sklopljenih ruku i emotikon s maskom preko lica.

Ecija Ivušić je koronu spomenula dok se hvalila novom frizurom

Čula sam da je došlo do nestašice maski, pa sam stavila kosu da me dodatno zaštiti. Iako moram priznati da me nije baš zaštitila od pogleda 👀 Od salona do garaže skoro izazvala 2 sudara i 1 zabijanje u stup. Tak da minus Corona, plus koji pogled ili sudar zvuči čisto ok", napisala je ona. 

Pročitajte više