Dolores Lambaša napisala Vlatki Pokos otvoreno pismo u kojem je optužuje za zlostavljanje i nevjeru

DOLORES LAMBAŠA napisala je na svom blogu doloresfanclub.bloger.hr pismo Vlatki Pokos.  U njemu je iznijela mnoštvo optužbi na račun Vlatke.

Prije svega, zamolila je Vlatku da ne pljuje po njezinom dečku Josipu, po Miji Begović, Marinu Radiću, Lani Radeljak i Alki Vuici. Optužila ju je i da je iskoristila prezime Radeljak da bi zaradila preko 100.000 eura posljednjih godina. Dolores namjerava do kraja tjedna na svom blogu objaviti ispise brojeva upućenih s Radeljakova telefona pa će se, kaže, vidjeti tko koga zove i moli za ratu stambenog kredita. Navela je i da je Vlatka u suzama od Dikana žicala novac za svoju sestru.

"Josip nije sklon manipuliranju ljudima"

"Danas ste također, kako biste se obranili od istine koja vam nimalo ne godi, a to je zlostavljanje  djeteta, izjavili da Josip  manipulira mnome. Gledajte, draga gospođo. To nije uspjelo nikome, a neće, kažem Vam otvoreno, ni Vama. Što se tiče samog Josipa, znate da on uopće nije osoba sklona takvim načinima. Istina je zapravo - posve suprotna. Vi ste ta koja već dvije godine besramno manipulirate javnost želeći prikriti glavni razlog raspada vašeg braka, a to je psihičko i fizičko zlostavljanje djevojčice, pored koje ja danas radosno živim i koja mi često priča kakvi ste bili prema njoj. Zbog toga sam Vam poželjela i dalje vam od srca želim – zasluženu kaznu", napisala je Dolores.

Doly optužuje Vlatku da se fizički obračunavala sa svojom majkom pred Laninim očima

Optužila ju je i da obmanjuje javnost kako bi skrenula pažnju sa zlostavljanja nekadašnje pokćerke.  "Ako je istina, koju uporno ponavljate, poput papagaja - da Vi toliko volite Lanu, ako ste uistinu voljeli ovo drago dijete koje nije ni inače teško voljeti  zašto ste je onda svakodnevno  vrijeđali i govorili joj da je 'debil poput svoje mame'? Zašto ste vašu voljenu pokćerku  ubadali   vilicom kada bi sporije jela?  Zašto ste je  zatvarali u ormar i puštali je da ondje  plače cijeli dan?  Zašto se djevojčica svakog jutra budila u suzama, dvaput bila  hospitalizirana i zašto ste je, panično skrivajući od oca vidljive masnice koje ste joj nanosili - čak jednom skrili u Sokolovcu?! 

I dopustili joj tamo,  jednom prilikom, da Lana gleda kako se pred njom okrutno fizički obračunavate sa svojom majkom koju ste čupali za kosu i bacali na pod? Sve ovo mi je, da ne bude zabune, draga gospođo, Lana sama u nekoliko navrata i svojom voljom ispričala. Ne zaboravite da je ona danas velika djevojčica, koja jako dobro razumije sve što ste joj tada radili", navela je u nastavku Doly.

Lambaša je još napisala i da je Vlatka primitivna, a da se, nakon što je došla u velik grad, naučila lijepo odjenuti i lijepo pričati. Na kraju je glumica Dolores navela da će i dalje obitelj Radeljak iznositi o njoj negativne činjenice ukoliko ih ne prestane koristiti za samopromociju.

Pročitajte više