Dugokosa Rihanna pod zanimljivom haljinom ne nosi ništa

RIHANNA je poznata po tome da je ponosna na svoje tijelo te da ga često voli pokazivati u punoj raskoši. Slično je napravila i sinoć u New Yorku na gala večeri u čast dizajnera Alexandera McQueena. Pjevačica s Barbadosa iznenadila je sve kada se na crvenom tepihu pojavila dugokosa. U svoju crvenu kosu stavila je umetke ispletene u pletenicu, a pažnju je plijenila i prekrasnom odjevnom kombinacijom.

Duga crna haljina odlično je isticala njezine obline, a Rihanna pod njom, očito, nije nosila rublje. Pjevačica je spremno pozirala fotografima na crvenom tepihu na stubama muzeja Metropolitan, jedino joj je haljina zadavala sitne poteškoće. No, ona se nije ustručavala, već ju je temeljito namještala dok nije bila idealna za fotografiranje.

Nakon zabave, Rihanna bi danas trebala otputovati na Jamajku gdje planira snimati spot za novi singl "Man Down". Spot bi trebao biti potpuno drugačiji od prošlog, za pjesmu "S&M", koji je zbog svog eksplicitnog seksualnog sadržaja u nekim zemljama čak bio i zabranjen.
 

Pročitajte više