Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač uživali u večeri s posebnim ljubavnim detaljima

Foto: Instagram

NOVOPEČENA ljubav koja se ovih dana naveliko komentira u virtualnom svijetu, već ima i personalizirane predmete. Ecija Ivušić na Instagramu je, naime, objavila fotografiju večere s novim dečkom Nikolom Pokrivačem koju su završili vinom u čašama s njihovim imenima i srcima.

"U mojoj ima manje jer ja pijem iz njegove. Za vašu informaciju", napisala je voditeljica koja je jučer, nakon brojnih reakcija na njezinu izjavu o bauštelcima i prodavačima lubenica, objavila i poduže objašnjenje na Instagramu.

"Želim naglasiti, osim svoje isprike, ako sam ikoga nehotice uvrijedila je, da je jako teško djelovati pod povećalom javnosti i da bi se većina ljudi neovisno o zanimanju, već karakteru, slomila u puno situacija koje mi javne osobe svakodnevno prolazimo, ali isto tako želim naglasiti da ću svoju vezu i život nastaviti živjeti sretno kao i do sada, a svoje dosadašnje uspjehe u karijeri i ljudske kvalitete neću umanjivati da bi se netko drugi osjećao bolje", napisala je Ecija.

>>>Nives i Žanamari brane Eciju: "Ovo je hrana za kompleksaše, ne ispričavaj se"<<<

>>>Zbog fejkerskog izdrkavanja na Eciji niste ni inteligentnija ni bolja osoba<<<

Ipak, čini se da zlobni komentari nisu poljuljali odnos s bivšim nogometašem, kao ni želju da s javnosti povremeno podijele detalje njihove nove ljubavi.

Pročitajte više