Edo Maajka: Severina je pala prenisko, ne treba joj taj ciganluk

DOK vodeći autori zabavne glazbe hvale Severinin novi album "Zdravo Marijo", drugi glazbenici nazivaju ga "kuruzom" i ističu kako je Severina pogriješila narodnjačkim CD-om. Severinin stari "prijatelj" Edo Maajka svoje je mišljenje o njezinom novom glazbenom projektu otkrio portalu Izlasci.net, i priznao je kako mu se nimalo ne sviđa. "Severina je pala prenisko. Stvarno joj to ne treba, taj ciganluk", rekao je, misleći pritom na najavnu pjesmu "Gas, gas".

Edo Maajka i Severina imaju itekako zanimljivu "povijest" - medijsku prepirku započeo je bosanski reper na albumu "No Sikiriki" iz 2004. godine. Stih "svi znamo repat, svatko može Severinu jebat" razljutio je pjevačicu koja mu je vratila u pjesmi "Hrvatica" stihovima: "Hrvatski reperi, dignite malo hajku, ovaj kuhar vam uzeo pos'o, djeca slušaju krivu Maajku". Edo je kasnije izjavio kako je Severina to napravila jer je "on Bosanac, a u Hrvatskoj je popularniji od nje", a spomenuo ju je i na trećem albumu u pjesmi "Severina": "Većina ljudi što su za ovaj CD dali love, ne bi čuli ovu stvar da se ona ovako ne zove. Žalosna je okolnost čime privlačim pozornost, ali ovo morate čuti smjesta pa mi nisu bitna sredstva!".

Tko će prodati više albuma?

Posvađani izvođači trenutno promoviraju nove albume - Severina je prije nekoliko dana održala promociju CD-a "Zdravo Marijo", a Edo je u riječkoj Stereo dvorani predstavio album "Balkansko, a naše". S obzirom da su oba albuma na tržište izišla gotovo istodobno, bit će zanimljivo vidjeti tko je od njih draži hrvatskim potrošačima i čije će se pjesme više vrtjeti u domaćem eteru.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više