Edo Maajka vodi u nominacijama za Zlatnu kooglu

Najviše nominacija za ovogodišnju Zlatnu kooglu broji Edo Maajka, nominiran u čak osam kategorija. Slijedi ga grupa Overflow sa sedam, te Gibonni sa šest nominacija. Od ostalih domaćih izvođača, među nominiranima najviše se spominju Luky, grupa Detour, Gustafi, i, vjerovali ili ne, Belinda Bedeković, koja je s Boratom, odnosno Sachom Baronom Cohenom priskrbila i nekoliko nominacija u inozemnim kategorijama.

Zanimljivo je da je filmski redatelj Dalibor Matanić također nominiran u nekoliko kategorija, jer je na nekim filmskim festivalima kod nas i u svijetu radio kao DJ. Tako mu se istovremeno smiješe nagrade za najgoreg, ali i najboljeg DJ-a godine, gdje će mu, između ostalih, konkurirati i Dino Dvornik.

Imena izvođača koji će nastupiti na dodjeli organizatori će objaviti ovih dana, a od 1. veljače na adresi www.zlatnakoogla.com bit će postavljeni glasački obrasci u kojima će publika moći glasati za najbolje i najgore izvođače protekle godine. Dodjela se tradicionalno održava 31. ožujka u zagrebačkoj Tvornici.

D.K.

Pročitajte više