Ella Dvornik pokazala novu frizuru, promjena se nije svima svidjela

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK u posljednje vrijeme često mijenja frizure, a sad se pohvalila novom promjenom - postala je vatrena crvenokosa te razdjeljak sad nosi na sredini.

"Ne znam kad sam zadnji put imala razdjeljak na sredinu", napisala je uz fotografiju te dodala da ju je na promjenu možda natjerala kiša.

Osim što je promijenila boju kose, Ella je stavila i umetke pa joj je kosa sad mnogo duža nego što je bila ranije. I dok je neke njezine pratitelje promjena oduševila, bilo je i onih koji nisu bili toliko oduševljeni.

"Mozda jest promjena..ali ja kao frizer ne mogu se oteti dojmu da ti se ti umeci primjete i bodu u oci tvoja kosa je odlicna i koju god boju stavis odlicno ti stoji... pa eto vrati se cim prije svojoj prirodnoj ovo umjetno je bezveze, bez uvrede naravno. Komentar je dobronamjeran", poručila joj je jedna pratiteljica čiji je komentar lajkalo još pratitelja.

"Sve ok ne bi internet bio internet da nekome nesto ne smeta :) znas iz iskustva da ce se isprati", poručila joj je brzo Ella pa dodala: "I onda neka druga boja", te tako dala naslutiti da na ovoj promjeni ne namjerava stati.

"Rijetka žena kojoj svaka boja kose extra stoji", "Ova je do sada meni osobno najbolja i boja i zurka", "Ova ti je dosad najbolja", hvalili su je drugi.

Pročitajte više