Ella i Charles pojavili se na sudu u Puli zbog ročišta za razvod braka

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Ella Dvornik i Charles Pearce pojavili su se na drugom ročištu za razvod braka na Općinskom sudu u Puli.

Ella je došla s osmijehom na licu u upečatljivoj crveno-crnoj kombinaciji. Charles je djelovao nešto manje dobro raspoložen.

Razvode se nakon četiri godine braka

Ella je početkom kolovoza potvrdila da se razvodi od britanskog poduzetnika s kojim je u braku bila od 2019. godine. "Da, istina je, u procesu smo razvoda", rekla je tad kratko. 

Nakon toga otkriveno je da Charles tuži Ellu zbog udjela u kući u Balama. Prema zemljišnim knjigama, kuća u Balama glasi na Ellu Dvornik i ona je njezina jedina vlasnica. Pojavile su se i tvrdnje da je Charles počistio poslovne račune firme i obrta Elle Dvornik, o čemu se influencerica oglasila.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji", rekla je.

"Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine koji se vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tuženice Dvornik-Pearce Ella", glasi zabilježba iz srpnja ove godine. Navodi se kako kuća ima 124 kvadratna metra, a dvorište 551 kvadratni metar, odnosno ukupno 675 kvadratnih metara. 

Uskoro bivši supružnici upoznali su se nakon što je ona došla živjeti u London. Na Valentinovo 2016. godine par se zaručio u Tokiju, dok su se vjenčali u tajnosti u Las Vegasu. U prosincu 2017. godine rodila im se kći Balie Dee, a tri godine kasnije i Lumi Wren. Nakon rođenja druge kćeri par se preselio u Istru, gdje im je dom od 2021. godine.

Pročitajte više