Elton John zabrinuo fanove misterioznim objavama na Instagramu: "Strašno ćeš nam nedostajati..."

Foto: Instagram

BRITANSKI Mirror tvrdi da se glazbenik Elton John povlači sa scene nakon 50 godina glazbene karijere.

Slavni 70-godišnji glazbenik navodno će se povući nakon svjetske turneje i to zbog zdravstvenih problema. Moguća potvrda za to je i pjevačev službeni Instagram profil na kojemu je nizom videozapisa najavio da će danas popodne otkriti važnu obavijest.

"Napokon sam odlučio da je moja budućnost u...", stoji u jednoj od objava.

Dok neki s nestrpljenjem čekaju objavu, drugi fanovi strahuju da će upravo danas Elton potvrditi svoje povlačenje ili najaviti posljednju turneju. "Molim te samo nemoj najaviti mirovinu", "Nadam se da je nova glazba, a ne posljednja turneja", pišu zabrinuti fanovi. "Zaslužio si odmor s dečkima, nitko ti neće zamjeriti iako ćeš nam strašno nedostajati", ipak su mu poručili.

Prošle je godine Elton John proveo dvije noći na intenzivnoj njezi te 12 dana u bolnici zbog bakterijske infekcije koju je pokupio tijekom turneje po Južnoj Americi. U srpnju 2013. godine otkazao je koncert u londonskom Hyde Parku zbog upale slijepog crijeva, a kasnije je priznao da je "mogao umrijeti" bez liječenja.

"Znao sam da sam bolestan, ali nisam znao da imam tako opasnu stvar u sebi dok nisam prošao pretrage. Bilo je to nakon devet koncerata, 24 avionska leta i ljetnog bala", ispričao je tad u jednom intervjuu. 

Elton se trenutno nalazi u Las Vegasu gdje ima dogovorene nastupe do svibnja ove godine. Krajem prošle godine Elton je izgubio majku Sheilu, što je veoma teško podnio.

Pročitajte više