Emma Watson: Pozlilo mi je kad sam vidjela koliko novca imam!

EMMA WATSON donedavno nije imala pojma o tome koliko novca je zaradila glumeći u filmovima o Harryju Potteru. Nakon što je saznala da je "teška" preko 32 milijuna dolara, mlada Emma priznaje da joj je pozlilo.

"Nakon trećeg ili četvrtog filma, novac je počeo ozbiljno stizati na moj račun. Nisam imala pojma da toliko zarađujem, bilo mi je mučno od emocija koje su me preplavile kada sam saznala stvarno stanje svog računa", kazala je 20-godišnjakinja koja se ipak, unatoč novcu, odlučila odmoriti od glume i posvetiti fakultetu.

Podsjetimo, glumica je nedavno obznanila kako planira uzeti predah od glume te kako se neko vrijeme želi baviti drugim stvarima. Lijepa 20-godišnjakinja nedavno je dovršila snimanje posljednja dva filma "Harry Potter" franšize.

"Moram ponovno vratiti vjeru u sebe i udaljiti se od glume na neko vrijeme. Smatram da moram napuniti baterije, maknuti se od svega i bar na neko vrijeme ponovno biti ja", kazala je 20-godišnja glumica koju je uloga Hermione dovela na listu najplaćenijih holivudskih zvijezda.

Pročitajte više