Fanovi Selene Gomez misle da njen dečko nije "dovoljno lijep". Evo što ona na to kaže

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez je u prosincu prošle godine iznenadila svoje obožavatelje otkrivši da je u vezi s glazbenim producentom Bennyjem Blancom. I unatoč tome što je objavila da je zadovoljna svojim ljubavnikom, neki obožavatelji misle da Benny nije dobar za nju. 

Glavni razlog zašto Selenini fanovi nisu zadovoljni Bennyjem je njegov intervju iz 2020. Benny je tada davao komplimente Justinu Bieberu dok je suptilno kritizirao Selenu Gomez i druge slavne osobe koje su lansirale linije šminke.

"Justin nije jedan od klasičnih pop umjetnika. Kao što znate, oni govore u stilu: 'Ovo je moj novi singl i evo moje linije šminke.' A on, Justin, priča drugačije, tipa: 'Yo. Imam prištić i danas sam zabrinut.' Uvijek je bio iskren u vezi s tim stvarima." Selena Gomez je pokrenula svoju liniju šminke iste godine kada se dogodio intervju.

Selenini fanovi žestoko ga kritiziraju

No, nije to jedini razlog zašto Selenini obožavatelji nisu zadovoljni njezinom vezom s Bennyjem. Neki misle da nije dovoljno zgodan. U nizu viralnih tweetova s ​​tisućama lajkova, korisnici društvenih mreža okrutno su komentirali Bennyjev izgled, tijelo i visinu.

Jedna korisnica Twittera čak je rekla: "Ariana Grande je u natjecanju 'tko izlazi s najružnijim muškarcem', a protivnica joj je Selena Gomez", dok je jedna žena na Instagramu Bennyja prozvala neuglednim.

"On se prema meni odnosi bolje nego prema bilo kojem ljudskom biću na ovom planetu", rekla je jednom prilikom. "On je još uvijek bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenica", dodala je drugi put.

Ona vjeruje u njih dvoje kao par

Selena je imala i odgovor na komentar na Instagramu koji je dovodio u pitanje njezinu odluku da izlazi s Bennyjem. "Oh dušo, bila sam na terapiji od svoje 18. godine. Znam što je najbolje za mene i borit ću se dok ne dobijem ono što zaslužujem. Cijenim tvoje pogrešno mišljenje, ali rastem", napisala je.

Unatoč svim negativnim komentarima, pjevačica se navodno dobro osjeća u vezi s Blancom. "S njim se osjeća tako sigurno i zaštićeno pa se osjećala kao da je dobro vrijeme da sa svojim obožavateljima podijeli koliko je sretna", rekao je anonimni izvor blizak paru. 

Pročitajte više