Fanovi u šoku: Što se to dogodilo s licem Cameron Diaz?

Foto: Instagram

CAMERON DIAZ i u svojoj 43. godini života izgleda prelijepo, a jedan od razloga zašto je fanovi toliko vole jest i to što uvijek izgleda prirodno i opušteno, bez obzira na svoju dob. Štoviše, često je dobivala komplimente na račun toga što "lijepo stari", a bore oko njenih očiju su joj također sjajno stajale, kažu vjerni obožavatelji.

Upravo zato fanovi su bili u šoku kada je izašlo izdanje časopisa Women's Health za travanj. Sa naslovnice popularnog časopisa svojim prepoznatljivim osmjehom smije se naime i dalje lijepa Cameron, no bez ijedne vidljivije bore na licu.

"Čelo joj je preglatko, to definitivno može biti posljedica botoksa. Nos joj je također nešto uži no inače. Nešto je očito mijenjano, ali teško je samo prema fotografiji reći je li u pitanju plastična kirurgija ili pretjerana uporaba Photoshopa", rekao je za portal Hollywood Life estetski kirurg David Cangello.

"Savršena si onakva kakva si prirodna", samo je jedan od apela fanova koji se nadaju da je netko ipak samo pretjerao s Photoshopom, a da je njihova mezimica ostala "netaknuta".

Pročitajte više