Fotke s odmora Kylie Jenner su baš ono što biste očekivali od mlade milijarderke

Foto: Instagram

KYLIE JENNER trenutno uživa na vrlo raskošnom odmoru s hrpom najbližih prijatelja s kojima slavi uspjeh svoje nove kozmetičke linije za njegu kože. Jeste li ikad razmišljali kako izgleda ljetovanje kad ste 21-godišnji milijarder?

Srećom, ovih dana bila je vrlo aktivna na Instagramu pa iz njenih objava možete dobiti predodžbu o tome kako ljetuju mladi milijarderi.

Prije svega, unajmljujete privatni avion i prilagodite ga prigodi. U Kylienom slučaju to znači sve presvući u ružičasti materijal i na svemu ispisati "Kylie Skin", odnosno ime linije zbog koje slavi.

Nakon što ste pripremili avion, trebaju vam prijatelji kojima ćete ga popuniti. Jennerica je okupila nekoliko najdražih prijateljica, a sa sobom je povela i jednogodišnju kći Stormi.

Okej, sada imate i prijevoz i društvo. Kamo idete? Naravno - u raj! U ovom slučaju, britansko prekomorsko područje, odnosno otočje Turks i Caicos.

Kada stignete, htjet ćete odmah početi sa zabavom. Imali li boljeg načina da to učinite od ispijanja kokosovog mlijeka?

Očito je da ćete poželjeti vlastitu privatnu vilu za smještaj, a po mogućnosti će to biti ona s bazenom u kojem se vaša kći može nesmotreno brćkati.

Prije samog putovanja, sudeći po Kylinim objavama, s prijateljima ćete se dogovoriti oko odjeće koju ćete ponijeti kako biste bili savršeno usklađeni na odmoru.

Kada ste milijarder poput nje, možete si priuštiti unajmljivanje raznih brodova svaki dan u tjednu ako to želite - bilo samo za fotkanje ili za uživanje u vodenim aktivnostima.

Ne možete otići na odmor u raj, a ne fotografirati se u moru. To bi bio pravi gubitak fantastične pozadine za nove fotografije za Instagram i ostale društvene mreže.

I, naravno, kao milijarder, možda ćete prepoznati da obični smrtnici poput nas ostalih vjerojatno nikad neće doživjeti odmor kao što je vaš pa biste svakako trebali cijelo vrijeme snimati svoje avanture i kasnije ih objavljivati na YouTubeu.

Pročitajte više