FOTO Muke plus size modela u kupovini bikinija: "Ovo mi pokriva samo bradavice"

Foto: Instagram

BRITANSKI plus size model Sonny Turner nedavnom je objavom na Instagramu oduševila žene.

Sonny je fotografirala isprobavanje bikinija u jednom dućanu i napisala post u kojem su se mnoge žene pronašle.

"Realnost kupovine bikinija kao deblja ili plus size žena! Svlačionica može biti strašno mjesto. Nosim najveću veličinu koju dućan prodaje i ne postoji bikini za moj oblik tijela. Kao ni u većini trgovina. Ispada da nitko ne razumije pa evo par savjeta za dizajnere:

Velikim grudima treba žica u grudnjaku da bi ih podržala. Trebaju nam veličine košarica koje imaju i obični grudnjaci i to iznad košarice D. Trebaju nam gornji dijelovi badića koji pokrivaju više od bradavica i koje skupljaju naše sise tako da ne postoji veliki jaz između njih. Trebaju nam vezice koje nisu tako krute i koje se ne utiskuju u naš vrat kao da će puknuti svaki čas. Trebaju nam gaćice koje se ne uvlače u guzu dok hodamo i koje ne otkrivaju usne naših vagina", slikovito je opisala.

"Zaslužujemo više izbora za sve tipove tijela. Trebali biste prestati uzimati modele s lažnim grudima kao uzore i mjere za krojenje bikinija jer oni ne izgledaju tako na nama kojima grudi prirodno padaju. Nije pošteno da mi koji izgledamo drugačije ne možemo nositi lijepe bikinije. Napravite odjeću za sve tipove žena", zaključila je.

U njezinom su se opisu prepoznale mnoge žene, ne samo one krupnije građe. Svojom je objavom skupila više od 14.000 lajkova u samo jednom danu i oduševila pratiteljice.

Pročitajte više