FOTO Pamela Anderson slavi 56. rođendan. Prisjetimo se kako je izgledala u mladosti

Foto: EPA/Profimedia

Kanadsko-američka glumica Pamela Denise Anderson danas slavi 56. rođendan. Popularnost je stekla pojavljivanjem u svima dobro poznatoj seriji Spasilačka služba, u kojoj je od 1992. do 1997. glumila lik C. J. Parker. 

Pamela je prvi put pozirala za naslovnicu Playboya u listopadu 1989. godine. Nakon toga preselila se u Los Angeles, a dvije godine poslije debitirala je na televiziji ulogom u seriji Sam svoj majstor. Pojavila se u još nekoliko serija i filmova zbog čega je privukla pozornost javnosti i dobila ulogu u Spasilačkoj službi.

Seks-simbol i buran ljubavni život

Javnost je bila vrlo zainteresirana i za njezin ljubavni život. Pamela je upoznala Tommyja Leeja na dočeku Nove godine 1994. u New Yorku. U veljači 1995. godine vjenčali su se u Cancunu u Meksiku. Zajedno imaju dva sina - Brandona i Dylana. 

Par je doživio veliku krizu kada je njihov kućni pornografski video ukraden iz njihove kuće. O tome je snimljena i serija koja je objavljena prošle godine pod nazivom Pam & Tommy. Nakon brojnih uspona i padova s Tommyjem, Pamela je 1998. godine podnijela zahtjev za razvod braka. Udavala se više puta.

Da ne duljimo više o Pamelinom životu, evo nekoliko njezinih fotografija da se prisjetimo kako je izgledala u mladosti.

Pročitajte više