FOTO Saša Matić dvije večeri zaredom napunio Arenu. Slušalo ga 40.000 ljudi

Foto: Božidar Banov

RASPRODATI najveću hrvatsku dvoranu dvije večeri zaredom mogu samo rijetki, a to je uspjelo Saši Matiću. U zagrebačkoj Areni održana je druga večer Sašinog koncerta pod nazivom Dva života.

Dugački redovi pred dvoranom

Opet gužve na zagrebačkom Laništu, opet euforija. I jučer su se formirali dugački redovi pred dvoranom. Drugi koncert zaredom Saše Matića u Areni Zagreb organiziran je jer se za prvi nije tražila ulaznica više, kako se obično kaže, već tisuće i tisuće njih. Svi su željeli biti dio najavljenog spektakla, koji je Saša Matić priredio svojim obožavateljima u sklopu proslave dva desetljeća karijere.

Milica Todorović i Lexington Band gosti na koncertu

Njegov izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a Saša Matić uzvratio je nizom svojih velikih hitova poput Kralja izgubljenih stvari do novijeg Ti i ja sa svog zadnjeg albuma Dva života. Nakon što su mu se prve večeri na pozornici pridružile Severina i Milica Pavlović, jučer su s njim zapjevali Lexington Band i Milica Todorović.

40.000 ljudi u dva dana

"Nakon svega mogu samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici - činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život", rekao je Saša Matić.

Za oba koncerta ukupno je prodano oko 40.000 ulaznica.

Pročitajte više