Franka iskreno opisala kako izgledaju njeni dani otkako je majka: "U totalnom SOS-u"

Foto: Instagram

FRANKA BATELIĆ pjevačku je karijeru stavila na malu pauzu, a dane je posvetila sinčiću Viktoru koji je rođen početkom godine. Za razliku od žena koje na Instagramu objavljuju samo savršene fotografije, pjevačica je odlučila pokazati kako izgledaju njeni dani sa sinom.

"U totalnom SOS-u. Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive", napisala je.

Predah uspije uhvatiti samo vikendom, kao prije dva tjedna kad je dan provela sa svekrvom Anđom Ćorlukom.

>>Franka Batelić u zanimljivom izdanju prošetala špicom sa svekrvom Anđom i sinčićem

Franka je za obiteljsku šetnju odjenula maslinastozeleni kombinezon brenda Ulla Johnson koji je iskombinirala s vojničkim čizmama i maslinastozelenom torbicom. Kombinezon kakav je odjenula Franka se u web shopovima može pronaći po cijeni od oko 4500 kuna.

Dok je Ćorlukina majka gurala kolica, Franka je s osmijehom provjeravala što radi njen sinčić.
 

Pročitajte više